Daugiau jokio dingusio interneto: iš Lenkijos pats populiariausias „WiFi“ signalo stiprintuvas - stebėtinai paprastas pajungimas, WiFi 2.4 ir 5 GHz, iki 1200Mbps greitis, puiki kaina ir aukščiausias lietuvių įvertinimas („iMice“ WiFi signalo stiprintuvas, lietuvių atsiliepimai, kuponas, Lenkijos papildymas 2021-06-05)  (5)

„iMice“ yra „WiFi“ signalo stiprintuvas. Turbūt daugelis iš mūsų susidūrėme su situacija, kai namuose įvairūs išmanūs įrenginiai tiesiog negali pilnai dirbti, jei neturi prieigos prie interneto ar gaunamas ryšys yra nestabilus bei silpnas. Šis įrenginys būtent nuo tokių nemalonių situacijų ir išgelbsti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„PIXLINK“ yra analogiškas daiktas „iMice“, tik šiuo atveju turime 5GHz versiją.

Ką daro „iMice“ ir „PIXLINK“?

Kaip ir minėjome – sustiprina jūsų namuose esantį „WiFi“ signalą.

Šiuo atveju labai svarbu nesuklysti. „iMice“ nėra interneto maršrutizatorius. Jis pats savaime jums „WiFi“ interneto nesuteiks. „iMice“ jungiasi prie namuose esančios interneto maršrutizatoriaus ir tada sustiprina jo signalą.

Gali kilti klausimas: o tai kam tada išvis tokio daikto gali reikėti? Atsakymas labai paprastas.

Vos tik nuo savo maršrutizatoriaus nutolstate toliau ir dar jei būnate už sienos ar dviejų – „WiFi“ signalo stiprumas iškart krenta, tampa nestabilus ar net išvis pradingsta. Štai tuo atveju „iMice“ ir tampa naudingu.

Jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina tam tikroje erdvėje.

Pavyzdžiui, jei turite namuose vietų, kuriose „WiFi“ signalas yra nestabilus arba maršrutizatorius neskleidžia pakankamai galingo signalo, arba tiesiog namuose yra ganėtinai daug sienų ir „WiFi“ signalo stiprumas bei stabilumas gerokai susilpnėja, tokiais atvejais šis „WiFi“ signalo stiprintuvas yra prijungiamas prie 220V elektros tinklo tarp maršrutizatoriaus ir jūsų prietaiso, kuriam reikia interneto. „WiFi“ signalas iškart sustiprėja ir nors būsite stipriai nutolę nuo maršrutizatoriaus, neliks jokių ryšio sutrikimų.

Kuo pasižymi „iMice“?

Pradėkime nuo to, kad tai yra pats perkamiausias „WiFi“ signalo stiprintuvas Aliexpress: daugiau kaip 8 300 užsakymų, arti 4 300 atsiliepimų ir nors vertinimas nėra labai aukštas - siekia 4,6 balus, tačiau turime daugybę užsakymų iš Lietuvos ir absoliuti pirkėjų dauguma duoda 5 balus. Kiek daugiau nepasitenkinusių pirkėjų iš kitų šalių dėl pristatymo ir bendravimo su pardavėju, bet panašu, pats daiktas yra veikiantis. 

„PIXLINK“ atveju turime 245 užsakymus, 100 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimą.

Čia iškart norime atkreipti dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš dviejų „iMice“ „WiFi“ signalo stiprintuvų versijų.

Ir be kainos skirtumų, jie skiriasi ir tuo, kad pigesnis modelis palaiko tik 2.4GHz, nėra WPS funkcijos, turime 2 antenas ir maksimalus duomenų perdavimo greitis siekia 300Mbps. Rezultatai geri, tačiau galingesnis „iMice“ modelis yra įdomesnis.

Jis jau palaiko 5GHz, WPS funkciją, turi 4 antenas ir maksimalus duomenų perdavimo greitis siekia 1200Mbps. Maksimaliai signalas keliauja iki 15 metrų atstumu. Labai geros savybės už tokią kainą.

Kas toji WPS funkcija? Čia turima galvoje „iMice“ WiFi signalo stiprintuvo ir Jūsų turimo maršrutizatoriaus poravimą.

Ant maršrutizatoriaus bei „iMice“ paspaudžiame WPS mygtukus ir taip automatiškai įrenginiai vienas kitą susiras bei susiporuos.

Tuo pačiu „iMice“ palaiko ir išmaniąją programėlę, tad pajungimas bei įrenginio valdymas pilnai galimas ir tiesiog per telefoną.

Tos įrenginys, kaip „iMice“, suderinamas su praktiškai visais elektronikos įrenginiais, kuriems tik reikia prieigos prie interneto. Ar tai būtų televizoriai, kompiuteriai, žaidimų konsolės, planšetės, telefonas ir t.t.

„iMice“ WiFi signalo stiprintuvą arba kaip dar kiti vadina - kartotuvą - galima naudoti visur, kur tik reikia stipresnio WiFi signalo ir kad padengtų kuo didesnį plotą.

Prie turimo WiFi maršrutizatoriaus galima prijungti ir keletą tokių „iMice“ įrenginių bei turėti, kad ir trečiame namo aukšte, tokį interneto greitį, tarsi tuo metu būtumėte visiškai šalia pirmame aukšte esančio WiFi maršrutizatoriaus.

Kaip ir užsiminėme, „iMice“ yra pats perkamiausias WiFi signalo stiprintuvas Aliexpress ir 99 procentai pirkėjų iš Lietuvos jį įvertino 5 balais iš 5.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad „iMice“ iš Lenkijos atkeliauja labai greitai, pilnai atitinka deklaruojama specifikacijas, labai lengvai paruošiamas darbui ir puikiai atlieka savo užduotį:

  • E***s: Labai geras įrenginys. Į Lietuvą atsiuntė greitai, per savaitę laiko. Paprasta angliška sąsaja, greitas ir stabilus ryšys. Europietiškas kištukas (į rozetę) tinka puikiai - 1 foto, 2 foto.
  • M***v: Pilnai atitinka aprašymą. Naudojantis instrukcija, labai lengvas pirmas įrenginio pajungimas. Viskas veikia, kaip ir turi. Geras daiktas.
  • V***j: Geras ir kokybiškas prietaisas. Prie tinklo jungiasi greitai, signalas išlieka stabilus, nepradingsta. Įrenginiu esu patenkintas, rekomenduoju - 1 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra patenkinti „iMice“ WiFi signalo stiprintuvu ir štai dar keletas jo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto. WiFi greičio testas - 1 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(13)
(12)

Komentarai (5)