Pasaulinė premjera ir įspūdingas anonso pasiūlymas: puikios kainos stilingas išmanusis laikrodis - 5ATM standartas, daugybė sporto režimų, deguonies kiekio kraujyje matavimas ir kitos šaunios savybės („Mibro Color“ išmanusis laikrodis, kuponas, Video)  ()

„Mibro Color“ - ką tik rinkoje pasirodęs naujausias išmanusis laikrodis. Labai dailaus dizaino, plataus funkcionalumo, itin gražios vartotojo sąsajos ir už specialią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Mibro Color“ išmanusis laikrodis (modelis XPAW002):

  • Youpin Lab - 32,23 €;
  • Aliexpress30,19 € (su kuponu);
    • 40 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • už 2,64 € į Lietuvą pristatys per 18-29 d.

„Mibro Color“ išmanusis laikrodis šiuo metu parduodamas už specialią anonso kainą ir ji geriausia yra Aliexpress parduotuvėje. Taikomas specialus pardavėjo kuponas, kurį gausite paspaudę Get coupons.

Taigi, tai yra naujiena ir pasižiūrėkime, kuo gi pasižymi „Mibro Color“ išmanusis laikrodis.

„Mibro Color“ pakuotėje rasime naudojimosi instrukciją bei kitą reikiamą informaciją, magnetinį įkroviklį ir patį laikrodį.

Tuo pačiu iškart galima įsigyti laikrodį su papildomomis ekrano apsaugomis bei dirželiais. „Mibro Color“ dirželiai yra standartiniai bei keičiami, tad galima bus uždėti tokį, koks asmeniškai yra gražiausias.

 

Pats „Mibro Color“ išmanusis laikrodis yra pagamintas iš metalo ir ABS plastiko. Tvirto rėmo ir atitinka 5ATM standartą, tad yra visiškai atsparus vandeniui ir su šiuo laikrodžiu netgi galima nardyti (iki 50 metrų).

„Mibro Color“ išmanusis laikrodis valdomas su šone esančiu mygtuku bei liečiant jo turimą 1,57 colių dydžio spalvotą ekraną.

Laikrodis išsiskiria labai gražia vartotojo sąsaja. Taip pat čia galima keisti ekrano atvaizdavimus (watch faces) ir tą padaryti Mibro Fit programėlėje. Tiek laikrodis, tiek ir programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, vokiečių ir kt.

„Mibro Color“ siūlo ir daugybę sporto režimų pasirinkimų: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, darbas treniruokliais, tenisas, joga ir t.t. Iš viso turime 15 sporto režimų.

„Mibro Color“ palaiko ir įdomių papildomų funkcijų, kaip: nuotolinį muzikos grotuvo ir kameros valdymą; priminimą apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, kad metas išgerti vandens; yra ir skaičiuotuvas.

„Mibro Color“ su telefonais (Android ir iOS) poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir Mibro Fit programėlėje matysime išsamią fizinės veiklos informaciją.

 

Čia tuo pačiu galima keisti ekrano atvaizdavimus, kitus laikrodžio parametrus, valdyti gaunamų programėlių, SMS ir socialinių tinklų žinutes, skambučius ir kt.

Taip pat laikrodyje ir programėlėje matysime miego kokybės rezultatus bei širdies ritmo. „Mibro Color“ 7/24 režimu matuoja širdies ritmą, tad rezultatai bus išsamūs.

Taip pat „Mibro Color“ geba išmatuoti ir deguonies kiekio kraujyje rodiklius, kas apie savo fizinę būklę leis žinoti dar daugiau.

„Mibro Color“ turi 270 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki 14 d. Naudojant įprastai - 10 dienų. Geri rezultatai.

Tad štai koks yra „Mibro Color“ išmanusis laikrodis. Išvaizdus, su pagrindinėmis savybėmis ir už gerą kainą išmanusis laikrodis.

Viena pirmųjų ir ką tik pasirodžiusių apžvalgų (ispanų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()