Naujas šedevras iš „Xiaomi“ - išmanusis ausų priežiūros endoskopas ir labai geros kainos burnos endoskopas: tinka ir naminių gyvūnų apžiūrai (kuponai, Video)  (1)

Tiek „Xiaomi“, tiek ir jos ekosistemai priklausančios kompanijos mus nuolat nustebina naujais įrenginiais. Ir čia turime išmanų ausų priežiūros endoskopą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bebird R1“ 300W ausų endoskopas

  • Geeklifetime18,43 €;
    • kuponas - RA4TME;
    • mažiausia kaina.

„Bebird R1“ yra labai geros kainos ir funkcionalumo ausų endoskopas. Ir jis netgi WiFi ryšiu jungiamas prie išmanaus telefono, kas ženkliai palengvina galimybes matyti, kas gi dedasi ausų landose, pamatyti problemines  vietas, jas nufilmuoti ar nufotografuoti ir imtis atitinkamų sprendimų. 

Taip galima tiesiog šeimos gydytojui nusiųsti užfiksuotus vaizdus ir taip nuotoliniu būdu gauti kokybišką sveikatos būklės įvertinimą bei patarimų, kaip spręsti iškilusias bėdas.

Taip pat svarbu, kad šis „Bebird R1“ ausų endoskopas turi aukštos klasės (300W) lęšius (viso ne 13 vnt.); CMOS jutiklį, kuris užtikrina švarų ir ryškų vaizdą, apžvalgos kampas siekia 55 laipsnius, sugeba priartinti vaizdą 20 kartų.

Prie 3MP kameros pridėkime ir tai, kad turim 3 ašių giroskopą, kas užtikrina, jog vartant šį įrenginį vaizdas išlieka stabilus, ryškus ir telefono ekrane automatiškai apverčiamas taip, kad būtų patogu žiūrėti.

„Bebird R1“ ausų endoskopas turi ir 6 LED'us, dėl to apšvies tyrinėjamas vietas. Ir šį prietaisą galima naudoti ne tik ausų priežiūrai - susikaupusių nešvarumų pašalinimui (FDA patvirtinti ir keičiami antgaliai) ar probleminių vietų identifikavimui, užfiksavimui - bet ir nosies bei burnos apžiūrai. Prietaisą galima naudoti ir naminių gyvūnų apžiūrai.

 

„Bebird R1“ endoskopas yra atsparus vandeniui - atitinka IP67 standartą, tad jį galima ir netgi po procedūrų būtina švariai nuplauti.

„Bebird R1“ endoskope įdiegta ir daugybė papildomų techninių sprendimų, kaip apsauga nuo vaikų, apsauga nuo perkaitimo, automatinis išsijungimas ir kt.

Įrenginys turi įkraunamą 250 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 30 dienų - jei prietaisas bus naudojamas kasdien po 10 minučių. Jei naudosite rečiau, baterijos tarnavimo laikas bus dar ilgesnis. Pati baterija įkraunama per 1 val. 

„HD Visual WiFi Dental Endoscope with Light“ burnos endoskopas

  • Geeklifetime25,21 €;
    • kuponas - 999PZA;
    • mažiausia kaina.

 

Čia turime konkrečiai burnos apžiūrai skirtą endoskopą. Jis taip pat palaiko WiFi ir jungiasi prie Android ir iOS įrenginių. Tad bus patogu fiksuojamą vaizdą - 1920 x 1080P raiška - matyti tiesiog telefono ekrane.

Endoskopas atkeliaus tvarkingai supakuotas, yra dailaus dizaino ir jo bateriją galima įkrauti dviem būdais: pasinaudojant įkrovimo stotele arba USB laidu.

Šis prietaisas turi 1000 mAh talpos bateriją ir naudojant įrenginį kasdien po 10 minučių - baterijos užteks 12 dienų.

Tuo pačiu čia turime ir 8 LED'us, kurių švietimo intensyvumas yra reguliuojamas, kas irgi patogu.

Endoskopas yra kompaktiškas ir su visais reikalingais valdymo mygtukais bei indikatoriais. Tiesiog spaudžiant mygtukus galima keisti fiksuojamo vaizdo dydį, apšvietimo stiprumą, iškart padaryti nuotrauką ar vaizdo įrašą.

Beje, pačio endoskopo antgalis, kur ir yra įtaisyta 2 MP kamera bei LED'ai, nuimamas nuo korpuso ir yra atsparus vandeniui. Atitinka IP67 standartą, tad yra pilnai plaunamas po tekančiu vandeniu.

Ir šį endoskopą galima naudoti tiek vaikų bei suaugusių burnos apžiūrai, tiek ir naminių gyvūnėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)