Iš Lenkijos, rekordiškai atpigę ir tobulai lietuvių vertinami super tvirti įrankių krepšiai - „Super, lengvas, kokybiškas ir patogus krepšys įrankiams“ („YINLONGDAO“ įrankių krepšys, Video, ribotas kiekis, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-06-10)  ()

„YINLONGDAO“ - nuostabiai geros kainos ir neįtikėtino tvirtumo įrankių krepšiai. Šiuo metu jie parduodami iš Lenkijos sandėlio už rekordiškai žemą kainą. Tiesa, pasiūla itin ribota.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„YINLONGDAO“ įrankių krepšiai:

  • Aliexpress - nuo 14,17 €; nuo 12,48 € (papildymas 2021-06-10);
  • Aliexpress - nuo 13,19 €; nuo 12,93 € (papildymas 2021-06-10);
  • Aliexpress - nuo 14,35 € (papildymas 2021-06-10);
  • Aliexpress - nuo 20,89 € (šiek tiek kitokio dizaino, bet esmė ta pati. Papildymas 2021-06-10);
    • 50 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokių muito mokesčių;
    • už 7,08 € į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

 

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų modelių versijų. Žemiau pateikiame kelis jų pavyzdžius ir krepšių išmatavimus.

Čia jau belieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti kokio dydžio bei dizaino krepšys geriausiai atitiks poreikius.

Tiesa, pasiūla Lenkijos sandėlyje yra kuklesnė ir kai kurių modelių jau belikę vos po kelis vienetus.

Šie krepšiai įrankiams Aliexpress parduotuvėje yra itin populiarūs ir juos jau įsigijo 1 600 pirkėjų, turime 900 atsiliepimų ir šiuos krepšius įvertino net 4,8 reitingu iš 5 galimų.

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių versijų: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo. Tokiuose modeliuose yra plastiko kojelės.

Kaip jau ir minėjome, yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus.

 

Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šio krepšio neįtikėtiną tvirtumą, atsparumą vandeniui, smūgiams, labai gerą talpumą - į krepšius tilps ypatingai daug įrankių.

Ir štai šis vaizdo įrašas šiuos teiginius tik įrodo.

Tai yra puikus pasirinkimas meistrams ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems krepšiams duoda maksimalius balų įvertinimus ir tvirtina, kad: „Super, lengvas, kokybiškas ir patogus krepšys įrankiams“.

Tuo pačiu verta pažymėti, kad dauguma lietuvių juos pirko iš Kinijos, tačiau dabar turime galimybę krepšius įsigyti iš Lenkijos, tad proga yra tiesiog puiki.

 

Kitų šalių pirkėjai taip pat krepšiais yra labai patenkinti ir štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()