Iš Prancūzijos masiškai perkami ir nuostabaus funkcionalumo išmanieji laikrodžiai: Bluetooth skambučiai, EKG, kraujo spaudimo, deguonies kiekio kraujyje matavimas, muzikos grotuvas, daug sporto režimų ir tobulas lietuvių įvertinimas („SANLEPUS Smart Watch“, iš Prancūzijos, Video)  ()

„SANLEPUS Smart Watch“ - labai funkcionalūs, išvaizdūs, itin dailios vartotojo sąsajos ir puikios kainos išmanieji laikrodžiai Jam ir Jai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SANLEPUS Smart Watch“ išmanieji laikrodžiai (CPU:MT2502):

  • Aliexpress31,25 €;
    • 72 % nuolaida;
    • perkant didesnį kiekį yra nuolaidų kuponų: spauskite Get coupons;
    • iš Prancūzijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 7,82 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„SANLEPUS Smart Watch“ yra labai populiarus ir puikiai pirkėjų vertinamas išmanusis laikrodis: beveik 2 100 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Puiki statistika.

Ir pirkėjams itin patinka tai, kad galima įsigyti tiek vyrišką, tiek moterišką laikrodžių versiją. Jie ir skiriasi savo išvaizda, bet funkcionalumas yra toks pats.

Viena iš įdomesnių „SANLEPUS Smart Watch“ savybių yra tai, kad jis ne tik informuoja apie gaunamus SMS bei socialinių tinklų, programėlių pranešimus, bet ir tuo pačiu informuoja apie skambučius bei palaiko Bluetooth pokalbius.

 

Per šiuos laikrodžius galima kalbėtis su paskambinusiaisiais, o tai vis dar gana reta funkcija tarp tokios kainos išmaniųjų laikrodžių.

„SANLEPUS Smart Watch“ pasižymi ir puikia pagaminimo kokybe: metalo korpusas, su keičiamais TPU dirželiais ir atitinka IP68 standartą, tad yra atsparūs vandeniui bei dulkėms.

Laikrodžių ekranai yra apvalaus tipo ir čia turime 1,28 colių įstrižainės, spalvotus ir su 240 x 240 raiška IPS ekranus. Geri rodikliai ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Beje, ekranų atvaizdavimų pasirinkimus galima pasikeisti į tokius, kokie asmeniškai atrodys gražiausi.

„SANLEPUS Smart Watch“ palaiko ir 8 sporto režimus: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, kopimą į kalnus, krepšinį, futbolą, badmintoną, ping-pongą.

„SANLEPUS Smart Watch“ vartotojo sąsaja yra labai simpatiška ir duomenys pateikiami aiškiai bei vizualiai patraukliai.

Smagu ir tai, kad „SANLEPUS Smart Watch“ laikrodžiai skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, seka miego kokybę, širdies ritmą, sugeba apskaičiuoti deguonies kiekį kraujyje, kraujo spaudimą ir net padaryti EKG (elektrokardiogramą). Šaunūs dalykai.

 

Prie viso to „SANLEPUS Smart Watch“ palaiko ir papildomas funkcijas, kaip skaičiuotuvą, chronometrą, žadintuvą, primena apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, turime ir nuotolinį kameros bei muzikos grotuvo valdymą.

„SANLEPUS Smart Watch“ laikrodžiai palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, italų, vokiečių, prancūzų ir kt.

Laikrodžiai Bluetooth ryšiu poruojami su išmaniaisiais telefonais (IOS 8.0 bei Android 4.4 ir naujesnėmis OS) ir Fundo programėlėje pateikiama dar išsamesnė fizinės veiklos informacija.

„SANLEPUS Smart Watch“ turi įkraunamą 200 mAh talpos bateriją ir teigiama, kad jos užtenka 5 dienoms. Geras rezultatas.

Tad „SANLEPUS Smart Watch“ yra labai simpatiški, funkcionalūs, geros kainos ir labai pirkėjų giriami išmanieji laikrodžiai. Lietuviai jiems duoda maksimalų įvertinimą, o ir kitų šalių pirkėjai negali pagyrų.

 

Štai keletas pirkėjų padarytų „SANLEPUS Smart Watch“ laikrodžių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

O čia rasite „SANLEPUS Smart Watch“ vaizdo įrašą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()