Autonominiams automobiliams programinę įrangą kurianti kompanija pristatė dar nematytą robotą: „trijų akių“ LiDAR navigacija, NASA marsaeigiuose naudojamas maršruto planavimo sprendimas, išmanus 3D objektų ir kiliminės dangos aptikimas, plauna bei galingai siurbia ir už specialią anonso kainą („360 S10“ robotas su 100€ kuponu, iš Vokietijos, ribotas kiekis, Video)  ()

„360 Mobiles“ kompanija ką tik pristatė savo pažangiausią robotą dulkių siurblį. Įdomu yra tai, kad ši kompanija specializuojasi būtent programinės įrangos autonominiams automobiliams kūrime ir labai sėkmingai technologinius pasiekimus pritaiko robotuose. Tuo pačiu dabar šiuo metu išparduodami ir kiti kompanijos robotai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„360 S10“ - naujausias ir pažangiausias kompanijos robotas

  • GeekMaxi - 499 € (su specialiu kuponu);
    • kuponas V8UP5ypR;
    • galioja tik pirmiems 100 pirkėjų;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muito rizikos.

Šiuo metu GeekMaxi naujuosius robotus parduoda už specialią kainą ir su kuponu galima sutaupyti dar papildomus 100 eurų.

Kuponų kiekis labai ribotas, tad jei nuspręsite įsigyti šį robotą - geriau nedelsti.

Kuo pasižymi „360 S10“ robotas?

Gamintojas labiausiai akcentuoja šio roboto navigacinius bei erdvės suvokimo gebėjimus.

Įprastai robotai vadovaujasi arba giroskopu, arba LDS, LiDAR, (V)SLAM algoritmais, tačiau „360 S10“ robotas juos visus lenkia.

Kompanija tvirtina, kad čia turime ne tik naujausią, vadinamąją „trijų akių“ LiDAR navigaciją.

Tai reiškia, kad vietoje to, kad robotas savo viršuje turėtų išsikišusi bumbulą, kaip yra įprastuose robotuose su lazerine navigacija, sistema integruota pačiame robote ir jo korpuso šonuose.

Kodėl tai yra taip svarbu? Nes įprasti robotai nemato, kas yra po jais. Tuo tarpu „360 S10“ robotas palaiko išmanų 3D objektų aptikimą.

 

Šis robotas realiai sugeba nuskenuoti visą patalpą ir pamatyti kiekvieną smulkiausią, ant grindų esančią detalę: ar tai būtų žaislai, rašikliai, laidai ar kiti daiktai.

Tad „360 S10“ puikiai mato visus objektus, juos identifikuoja ir sėkmingai apvažiuoja.

Prie viso to pridėkime ir tai, kad dėka tokių sprendimų „360 S10“ yra akivaizdžiai plonesnis, palyginus su lazerinę navigaciją turinčiais robotais.

„360 S10“ tėra 8,5 cm storio, kas yra puiku. Robotas galės išvalyti dar daugiau sunkiai pasiekiamų vietų po baldais, kėdėmis, lovomis ir t.t.

Gamintojas tvirtina, kad „360 S10“ aprūpintas ir gausa kitų jutiklių, kurie jam papildomai padeda orientuotis aplinkoje, nenukristi nuo aukštų paviršių ir t.t.

Įdomu yra ir tai, kad „360 S10“ palaiko „dToF išmanųjį kelionės maršruto planavimo techninį sprendimą“.

Pastarąjį dalyką NASA naudoja į Marsą nusiųstuose marsaeigiuose, kas jau skamba fantastiškai. Ir garantuojama, kad „360 S10“ sugeba 4 kartus greičiau įvertinti patalpas bei atpažinti objektus, palyginus su tradiciniais LiDAR robotais. Aukščiausias lygis.

„360 S10“ taip pat sugeba atpažinti valomą paviršių, kiliminę dangą, ir taip automatiškai padidinti siurbimo galią.

 

Robotas palaiko 4 sauso valymo režimus ir maksimaliai užtikrina 3300Pa siurbimo slėgį.

„360 S10“ turi 500 ml plaunamą atliekų dėžutę bei 520 ml vandens talpą. Už vandens kiekio pasirinkimus yra atsakinga įdiegta elektronika.

O ilgą darbo trukmę užtikrins įkraunama 5000 mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu robotas gali darbuotis net iki 3 val., kas yra rekordiškai ilgai.

Be savo išmanaus orientavimosi ir puikių valymo specifikacijų, „360 S10“ valdomas su programėle ir užtikrina visas reikiamas išmaniąsias funkcijas.

Programėlėje galima rinktis norimą valymo režimą, galią, no-go zonas, išsaugoma iki 10 skirtingų patalpų žemėlapių, galima sudaryti tvarkaraščius ir t.t.

Gamintojas dar pažymi ir tai, kad „360 S10“ įdiegta 10-ies lygių triukšmo slopinimo technologija, tad šis robotas dirba ypatingai tyliai.

Įspūdingas robotas, su tokiomis technologijomis, kokių robotuose dar nematėme.

Pristatomasis „360 S10“ vaizdo įrašas:

„360 S10“ išpakavimas ir testavimas:

„360 S9“ - pažangus robotas dulkių siurblys su LiDAR ir grindų plovimu

  • GeekMaxi - 289,99 € (su specialiu kuponu);
    • kuponas CBPAjBvY;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muito rizikos.

 

„360 S9“ - ankstesnės kartos ir vis dar labai pažangus bei populiarus robotas dulkių siurblys.

„360 S9“ aprūpintas LiDAR navigacijos sistema + SLAM algoritmu; galybe jutiklių (25); plauna (3 režimai) bei sausai siurbia (4 režimai); vienu metu gali ir plauti, ir sausai valyti; iki 2650Pa siurbimo slėgis; išsaugo kelių aukštų kambarių žemėlapius; 5200mAh baterijos užtenka darbuotis iki 3 val.; valdomas su nuotoliniu pulteliu bei programėle ir daugybė išmaniųjų funkcijų.

Štai šis apžvalgininkas atsako, kodėl „360 S9“ yra vienas jo mėgstamiausių robotų:

„360 S5“ - vienas geriausių pasirinkimų tarp robotų su lazerine navigacijos sistema

  • GeekMaxi - 189,99 € (su specialiu kuponu);
    • kuponas 360S5SK;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muito rizikos.

 

„360 S5“ – tai galingas, 2000 Pa siurbimo slėgiu išsiskiriantis išmanusis dulkių siurblys, kuris maksimaliai skleidžia ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Šis išmanusis dulkių siurblys turi net 550 ml dulkių surinkimo talpą ir 40 m2 butą gali išsiurbti vos per 20 minučių.

Tokį rezultatą padeda pasiekti sudaromas virtualus patalpos žemėlapis bei dinamiškas maršruto planavimas.

Puiku ir tai, kad „360 S5“ aprūpintas lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu bei papildomais jutikliais, kas užtikrina, jog šis robotas po patalpas judės sistemingai ir užtikrins maksimaliai efektyvų patalpų valymą.

2600 mAh baterijos užteks darbuotis iki 160 minučių, kas taip pat yra labai gerai. Palaikoma ir išmanioji programėlė, o tai suteiks papildomo išmanumo ir valdymo galimybių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: