O čia tai bent daikčiukas - smagios akimirkos garantuotos. Įspūdingas elektrinės riedlentės rinkinys už premjeros kainą - labai ribotas kiekis! (Video, „TeamGee H3-DIY“)  ()

Pasaulinė premjera!

Kuponai galioja tik pirmiems 50 pirkėjų!

Pasiūlymas iki 2021-09-30

Iš Vokietijos ir Prancūzijos

Tinka įvairaus dydžio riedlentėms

Aukščiausios klasės medžiagos | smūgių amortizatoriai

Sveria 4,5kg | atlaiko iki 100kg

480W | 93,6Wh | 25 km/h | vienu įkrovimu iki 15 km | 15% įkalnės

Valdymo pultelis | 4 važiavimo režimai | 4 stabdymo režimai | automatinis išsijungimas

Baterijos apsaugos | IP54


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TeamGee H3-DIY“ („pasidaryk pats“ elektrinės riedlentės rinkinys):

„TeamGee H3-DIY“ elektrinės riedlentės rinkinio vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį, kad tai yra „TeamGee H3-DIY“ pasaulinės premjeros pasiūlymas. Labai ribotos trukmės ir nuolaidos kuponas galioja tik pirmiems 50 pirkėjų.

Taip pat visus mokesčius sutvarko AliExpress ir „TeamGee H3-DIY“ į Lietuvą nemokamai bei greitai siunčiami iš Vokietijos ir/ar Prancūzijos sandėlių. Ir pakuotėje jau yra viskas, kad savo įprastą riedlentę paverstumėte elektrine.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti visas pagrindines „TeamGee H3-DIY“ rinkinio savybes.

Iš esmės iškart gauname kompaktišką - 37 x 26 x 12 cm - ir apie 4,5 kg svorio elektrinę riedlentę, kuria su pakuotėje esančiais priedais ir įrankiais galima labai greitai pritvirtinti prie įprastos riedlentės ir taip ją paversti elektrine.

Gamintojas tvirtina, kad „TeamGee H3-DIY“ pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Aliuminio-magnio lydinio rėmas; smūgių amortizatoriai ir trijų sluoksnių ratai (90 x 56mm): PU + SHR83A ir HCH 608RS ABEC-11 sluoksniai, suteikiantys tvirtumo bei tuo pačiu važiavimo malonumą).

Tad panaudotos aukščiausios klasės medžiagos ir „TeamGee H3-DIY“ atlaiko iki 100 kg apkrovas.

„TeamGee H3-DIY“ turi bešepetėlinį 480W galios elektros variklį, kuris leidžia įveikti iki 15% įkalnes.

Čia turime įrengtą 93,6Wh 18650 ličio jonų bateriją, palaikomi 4 važiavimo režimai, maksimaliai turime iki 25 km/h greitį, taip pat 4 stabdymo režimus ir vienu įkrovimu vien elektra galima nuvažiuoti iki 15 km. Pati baterija įkraunama per maždaug 1,5 val. Puikūs rezultatai.

Kaip ir užsiminėme, „TeamGee H3-DIY“ rinkinys puikiai tinka įvairaus tipo įprastoms riedlentėms. Pati „TeamGee H3-DIY“ yra tokių išmatavimų: 37 x 26 x 12 cm.

Tad beliks pasinaudoti pakuotėje esančiais priedais bei įrankiais ir „TeamGee H3-DIY“ pritvirtinti prie savo turimos riedlentės.

O kaip gi valdoma „TeamGee H3-DIY“?

Viskas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu. Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, kaip jis atrodo ir šis pultelis leidžia besivažinėjant momentaliai pasirinkti norimą važiavimo režimą, kryptį - pirmyn arba atgalios - stabdymo intensyvumą.

Taip pat yra šviesos indikatoriai, kurie iškart leis suprasti, kuris pasirinktas važiavimo režimas, kiek liko baterijos energijos, kas taip pat patogu ir naudinga.

Gamintojas akcentuoja ir tai, kad „TeamGee H3-DIY“ turimoje baterijoje įdiegtos įvairios apsaugos priemonės: nuo perkaitimo, perkrovimo, trumpo jungimosi, smūgių ir kt.

Taip pat „TeamGee H3-DIY“ yra įdiegtas automatinio išsijungimo sprendimas. Jei su riedlente nevažiuojama 10 min. ir ilgiau, automatiškai išjungiamas maitinimas.

Plius, „TeamGee H3-DIY“ atitinka IP54 standartą, tad su šia riedlente galima važinėtis ir drėgnu oru, kas taip pat labai svarbu.

„TeamGee H3-DIY“ - labai įdomus rinkinukas, leisiantis greitai įprastą riedlentę paversti elektrine ir taip turėti dar daugiau smagių akimirkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()