Net iki 5 kartų pigiau, nei Lietuvoje deimantinė gręžimo įranga - iki 2180W galios, sausam bei šlapiam ir iki 188mm skylių gręžimui (Video, „VEVOR“)  ()

Net iki 5 kartų pigiau, nei Lietuvoje

Ribotas kiekis

Iš Lenkijos, Vokietijos ir Čekijos

Sausas ir šlapias gręžimas

Iki 2180W, iki 188mm skylių gręžimas

Gryno vario įvadas

Plieninis išėjimo velenas ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškart atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš trijų modelių. Jie skiriasi savo galios rodikliais, tad su galingesniu modeliu bus galima gręžti didesnio diametro skyles.

Žemiau pateikiame parduodamų modelių nuotraukas ir jų pagrindines specifikacijas.

Tad belieka tik išsirinkti, koks asmeniškai modelis tenkintų labiausiai. Visi maitinami nuo 220V tinklo. Maitinimo laidas 10 metrų ilgio.

Apibendrinus, įprastiems namų remonto darbams pilnai pakaks ir „VEVOR“ 1180W modelio, kuriuo galima išgręžti iki 110mm skyles. Jei ruošiatės dirbti daugiau, intensyviau ir gręžti didesnių pajėgumų reikalaujančias medžiagas, tada verta apsvarstyti galimybę rinktis galingesnį modelį.

Visų jų kainos yra ypatingai geros. Analogai Lietuvoje kainuoja bent nuo 350 eurų, tad kainų skirtumas čia yra bent keletą kartų.

Verta pažymėti ir tai, kad VISI „VEVOR“ modeliai palaiko sausą bei šlapią gręžimą ir turi štai tokius gryno vario įvadus. Toks sprendimas visiškai apsaugo nuo rūdžių, tad tarnavimo laikas bus užtikrintai ilgas.

Šie modeliai taip pat turi aukštos kokybės plieninius išėjimo velenus, pro kuriuos ir išleidžiamas vanduo. Tokia konstrukcija taip pat garantuoja ilgą tarnavimo laiką.

Tuo pačiu verta paminėti ir tai, kad „VEVOR“ modelių darbinės apsukos siekia iki 1700rpm/min, bei šie įrankiai turi apsaugas nuo perkrovos. Jei darbinė apkrova bus per didelė - automatiškai suveiks apsauga, taip apsaugodama variklį nuo perkaitimo ar net gedimo. Palaikomas ir bepakopis greičio keitimas.

Tokie įrankiai yra skirti sausai bei šlapiai gręžti plytoms, akmenims, gelžbetoniui, keramikai, ugniai atsparioms medžiagoms ir t.t.

Šiuo įrankiu greitai ir tiksliai išgręžiamos skylės tvirtinimo detalėms - akmens gaminiuose, stalviršiuose, fasado apdailos plokštėse, akmens masės ar keraminėse plytelėse. Ypač patogus ir lengvas įrankis akmens apdirbėjams, reklamos montuotojams, inžinerinių sistemų instaliuotojams.

Rimtas įrenginys, kuriuos plačiai naudoja įvairių pramonės ir statybų darbuotojai kasdieniuose darbuose. Ir dabar tokį įrankį galite įsigyti už puikią kainą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()