Lietuvoje prasidėjo prekyba „Apple Watch“ laikrodžiais: paskelbtos kainos ir prekybos vietos  (25)

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ ir „Bitė“ išplatino pranešimus spaudai, jog pradeda prekybą išmaniausiais laikrodžiais „Apple Watch“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo penktadienio „Apple Watch Sport 38mm Silver Aluminium Case“ modelio išmanųjį laikrodį galima įsigyti „Omnitel“ interneto parduotuvėje.

Tie, kuriems iš pradžių norėsis apžiūrėti ir pasimatuoti šį įrenginį, jau nuo antradienio (gegužės 19 d.) bus laukiami „Omnitel“ bendrovės salonuose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“ bei „Panoramoje“.

Tuo tarpu bendrovė „Bitė“ skelbia, jog laikrodžius nuo gegužės 18 dienos vakaro bus galima išbandyti ir  įsigyti „Bitės“ salone Vilniaus „Akropolyje“, o vėliau – ir didžiuosiuose salonuose sostinės, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“.

Pirmųjų Lietuvoje „Apple Watch“ kaina – 499 Eur su PVM. Panašu, jog ši kaina bus vienoda pas visus operatorius. Tiesa, „Bitė“ skelbia, jog pirmiesiems 10 klientų, panorusiems įsigyti išmanųjį laikrodį, bus pritaikyta ypatinga kaina – 459 Eur.

Bendrovė „Bitė“ planuoja prekiauti trijų spalvų („White“, „Blue“ ir „Green“) „Apple Watch Sport“ modelio išmaniaisiais laikrodžiais.

„Dėl milžiniškos „Apple Watch“ paklausos visame pasaulyje, į Lietuvą atvežamų įrenginių kiekis yra itin ribotas“, – sako „Omnitel“ Verslo vystymo skyriaus privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius.

Išmaniaisiais laikrodžiais žada pradėti prekiauti ir „Topo centras“.

Su „Apple Watch Sport“ galima skambinti ir priimti skambučius, gauti  ir siųsti trumpąsias žinutes, naršyti internete, naudotis navigacija ir daugybe populiarių išmaniųjų programėlių, taip pat stebėti savo pulsą, sveikatos būklę, skaičiuoti nubėgtus kilometrus ir sudegintas kalorijas, gauti patarimus dėl fizinio aktyvumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(54)
(-31)

Komentarai (25)

Susijusios žymos: