Pornhub atvėrė virtualiosios realybės kanalą  (5)

Didžiausia pasaulyje svetainė suaugusiesiems pradėjo savo nemokamą virtualiosios realybės (VR) kanalą. Jie netgi nemokamai suteiks nemokamus VR prietaisus pirmiems 10 000 prenumeratorių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-04-01 Pornhub atvėrė virtualiosios realybės kanalą  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinojome, kad vieną gražią (?) dieną tai nutiks. Pornhub, didžiausia pasaulyje suaugusiesiems skirta svetainė tapo pirmąja, savo naudotojams pasiūliusia nemokamą 360 laipsnių apžvalgos virtualiosios realybės turinį. Visiems labai smalsu: koks yra VR porno, palyginus su tikru seksu?

Kaip sako Gizmodo rašytojas, Adam Clark Estes, tai išties keista ir visai neseksualu. Jis išbandė naująją svetainę, naudodamas iOS ir Android. Estes apibūdino demonstracinę vaizdo medžiagą kaip „ne visai virtualią realybę, kadangi filmuota medžiaga nebuvo visai 3–D“

Vietoje to video didesnį dėmesį kreipia požiūrio taškui — atrodo, lyg esi ten, bet nesijaučia kad ten būtum — nors tokio jausmo sudarymui reikėtų daugiau, nei vien VR akinių. Estes taip pat pakomentavo, kad demonstracinė video medžiaga buvo neryški ir perspektyva kartais atrodė iškreipta.

VR svetainė pradėjo veikti Pornhub — jie netgi išdalins pirmiesiems 10 000 prenumeratorių nemokamus Google Cardboard primenančius prietaisus. Tad, jei ką, galite perstumdyti savo vakaro planus ir pažvelgti į NSFW virtualiosios tikrovės pusę.


(24)
(10)
(14)

Komentarai (5)