[Vokietija+Kuponas] Būtinas daiktas turintiems 3D spausdintuvą ar lazerinį graviruoklį - skaitmeninis ekranas suteiks puikių galimybių (Video, „Creality S-Pad 01“)  ()

Labai gera kaina ir kokybė

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Tinka praktiškai visiems rinkoje esantiems FDM 3D spausdintuvams ir lazeriniams graviruokliams


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Creality S-Pad 01“

179,99€ -66€ 179,99€

113,99€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: FF6687

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: čia turime puikios kainos ir galimybių „Creality S-Pad 01“ skaitmeninį ekraną.

TomTop juos parduoda su specialiu kuponu ir iš Vokietijos į Lietuvą pristatys greitai. Visi mokesčiai jau sutvarkyti. Pasinaudokite puikia proga.

Ką gi sugeba „Creality S-Pad 01“?

Tai yra ypatingai pravartus daikčiukas visiems, turintiems 3D spausdintuvą ir/ar lazerinį graviruoklį. Ženkliai palengvinantis darbą ir suteikiantis naujų galimybių.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti „Creality S-Pad 01“ savybes ir štai jo pagrindinės stiprybės:

  • Puikus suderinamumas: „Creality S-Pad 01“ per USB gali prisijungti prie beveik bet kurio rinkoje esančio FDM 3D spausdintuvo. Taip pat suderinamas ir su lazeriniais graviruokliais. Be to, jis iš anksto sukonfigūruotas su „Ender-3 V2“, „Ender-3 S1“ ir „Ender-3 S1 Pro“, todėl galite jį pradėti naudoti vos per kelias sekundes.
  • Puikus veikimas ir skaičiavimo galia: po dideliu 7 colių jutiklinio valdymo ekranu esanti „Klipper“ programinė įranga veikia visu tempu galingoje 64 bitų skaičiavimo platformoje. Integruodami programinę įrangą ir aparatinę įrangą gausite stulbinamą našumą, bet su mažiau rūpesčių.
  • Patogios makrokomandos: palaiko vartotojo nustatytas programuojamas makrokomandas, o kiekviena makrokomanda sujungia komandų seriją su konkrečia funkcija, kad būtų didesnis efektyvumas.
  • Gausus sąsajomis: yra USB x 4 prievadai, RJ45 prievadas ir WiFi modulis. Pavyzdžiui, prijungus kamerą, ji gali stebėti procesą realiu laiku bei padaryti time-lapse filmavimą. Jūsų laukia daugiau linksmybių ir galimybių.
  • Kelių platformų nuotolinio valdymo pultas: „Creality S-Pad 01“ gali būti valdomas naudojant įmontuotą jutiklinį ekraną arba nuotoliniu būdu iš žiniatinklio vartotojo sąsajos, kai prijungtas prie LAN. Mėgaukitės kontrolės laisve.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()