Geriausia 2017 m. stalinė lempa? „Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa, nušlavusi 5500 konkurentų, laimėjo tarptautinį „IF“ dizaino apdovanojimą (Video)  ()

„Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa susilaukė didžiulės sėkmės geriausio dizaino apdovanojimuose. „Xiaomi Mijia“ tikrai nebuvo lengva laimėti šį apdovanojimą. Siekdama šio Hanoveryje įsikūrusio Tarptautinio Dizaino Forumo „IF“ apdovanojimo, „Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa turėjo įveikti net 5500 konkurentų iš 59 šalių. Tad kuo ši lempa taip sužavėjo tarptautinius dizaino ekspertus?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-16 Geriausia 2017 m. stalinė lempa? „Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa, nušlavusi 5500 konkurentų, laimėjo tarptautinį „IF“ dizaino apdovanojimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„IF“ dizaino komanda teigia, kad „lempa yra puikiai suplanuota ir supaprastinta. Labai išmintingai yra išnaudota šiuolaikinė LED technologija, o jos išvaizda yra ne tik simpatiška, bet ir atpalaiduojanti. Detalės buvo parinktos apgalvotai ir taip, kad šios lempos naudojimas suteiktų ilgalaikį malonumą“.

Apdovanojimus skyrę dizaino specialistai pabrėžė „Xiaomi Mijia Smart LED Desk Lamp“ išmaniosios stalinės lempos funkcionalumą – galimus pasirinkti keturis skirtingus režimus.

Tai koncentracijos režimas, kai šviesa bus nustatyta taip, kad padėtų susikaupti, o po nustatyto laiko persijungs į poilsio režimą, taip primindama jums atsipūsti.

Skaitymo režimas, kai „Xiaomi Mijia“ nustatys natūraliausią šviesos spalvos temperatūrą bei maksimalų ryškumą, kad galėtumėte skaityti knygas ar laikraščius.

Kompiuterio režimas, kai „Xiaomi Mijia“ švies 2700 K šviesa, kuri padės sumažinti mėlynos ekranų šviesos poveikį.

Ir žinoma vaikų režimas, kai nustatoma švelni spalva bei ryškumas, kad vaikams būtų patogu žaisti.

Verta pastebėti ir tai, kad ši LED lempa neskleidžia jokio mirgėjimo, kas yra būdinga pigioms ir nekokybiškoms LED lempoms. Ir nors tokio mirgėjimo dažnai vartotojas nė nejaučia, tačiau ilgiau pabuvus prie tokios lempos, jis gali sukelti galvos skausmą, akių nuovargį. Štai todėl perkant LED lempas visada rekomenduojama įsitikinti, ar ji neskleidžia mirgėjimo. Jei lempa reguliuojama, ji neturi skleisti mirgėjimo jokiuose režimuose.

„Xiaomi“ tai puikiai žino, todėl atliko net specialų testą, kad įrodytų, jog lempa tikrai saugi ir mirgėjimo nėra:

Po šio apdovanojimo neabejotinai „Xiaomi Mijia Smart LED Desk Lamp“ tapo viena iš pačių geriausių 2017 metų stalinių lempų pasaulyje.

Tiesa, jei lyginant su paprastosmis stalinėmis lempomis ji nėra pigi, kaina dažnai siekia ir 40€, bet prisiminus, kad tai kokybiška LED lempa, kaina nebeturėtų stebinti - šios technologijos gaminiai visada kainuoja brangiai.

Tiesa, šiuo metu „Xiaomi Mijia Smart LED Desk Lamp“  išmaniajai stalinei lempai Gearbest.com taiko 20 % nuolaidą, tad ji kainuos kiek daugiau nei 33 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()