Tomtop skelbia solidžią akciją „Zeblaze THOR Pro“ išmaniajam laikrodžiui: išskirtinės išvaizdos, itin tvirtas ir funkcionalus gaminys už itin gerą kainą (Video)  ()

Išmaniųjų laikrodžių pasiūla yra itin plati, o Kinijoje šios apimtys išvis yra praktiškai beribės. Iš milžiniškos išmaniųjų laikrodžių pasiūlos sau kažką gali rasti net ir pats reikliausias pirkėjas. Bet tikrai ne visi laikrodžiai yra verti rimtesnio dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renkantis išmanųjį laikrodį yra svarbu ne vien tik kainos dydis, bet ir ką gali pasiūlyti toks įrenginys. Svarbu išanalizuoti išmanaus laikrodžio technines ir funkcines charakteristikas ir viską įvertinti objektyviai. Tiesiog atsakyti į klausimą: ar toks laikrodis yra vertos tokios kainos?

Klausimas atrodo nėra labai sudėtingas, tačiau, kai tenka rimčiau panagrinėti išmaniųjų laikrodžių pasiūlą, toks klausimas tampa tikru iššūkiu.

Visgi, yra tokių išmaniųjų laikrodžių, kurie pasižymi puikiais techniniais parametrais, gausa funkcijų ir tuo pačiu itin patrauklia kaina. Kad ir „Zeblaze THOR Pro“ išmanusis laikrodis.

Kaip informuoja Tomtop.com, dabar šiam išmaniajam laikrodžiui yra taikoma nuolaida ir jo galutinė kaina siekia 66,38 eurus, o tai yra gerokai pigiau nei Gearbest.com, kur šis laikrodis kainuoja 83,30 eurus. Tiesa, tokia kaina Tomtop.com bus taikoma tik pirmiems 500 vienetų. O kad jų greitai mažėja rodo ir statistika – iš 500 vnt. beliko mažiau kaip 140.

„Zeblaze THOR Pro“ turi itin puikų 1,53 colių dydžio 320 x 320 pikselių ekraną, kurį nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas.

Techniniai parametrai šio laikrodžio taip pat itin puikūs: „MTK6580“ 4-rių branduolių 1.3 GHz procesorius, 1 GB RAM ir 16 GB ROM. Praktiškai tai mažas kompiuteris ant rankos, kuris, kaip teigia gamintojas, itin greitai dirba ir tą padeda užtikrinti „Android 5.1“ operacinė sistema.

Šis laikrodis yra suderinamas su „iOS 9.0“/„Android 5.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Sinchronizavimas vyksta pasitelkus „Bluetooth 4.0“ ryšį. Žinoma, palaiko ir „WiFi“, GPS, turi 2G ir 3G ryšio modulius. Negana to, dar yra ir 2 MP kamera. O, kad viskas veiktų kuo ilgiau, į šį laikrodį patalpino itin talpią 500 mAh bateriją, kurios energijos užteks 48 valandoms.

„Zeblaze THOR Pro“ palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, italų, vokiečių ir kt. Pats laikrodis yra pagamintas iš metalo, o apyrankė iš silikono, tačiau jis nėra sunkus – sveria apie 83 gramus.

Tad tai itin patogus ir tvirtas išmanusis laikrodis, kuris turi galybę įvairių funkcijų: širdies ritmo, nueitų žingsnių, atstumo, sudegintų kalorijų matavimas; palaiko skambučius ir žinutes, galima klausytis muzikos, turi „anti-lost“ funkciją, palaiko socialinius tinklus ir taip toliau. Tai  tvirtas, gražus ir funkcionalus išmanusis laikrodis, kurio kaina dabar yra itin patraukli.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai ()