Karščiausia Aliexpress naujiena ir turbūt pats geriausias rankinis siurblys už tokią kainą - iš Lenkijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame V11“ ir kuo jis pralenkė šių metų populiariausius „Dreame V10“ ir „Dreame XR Premium“ (Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2020 09 15, vos keli vienetai)  (3)

„Dreame V10“ tapo tikru hitu ir pirkėjų iki šiol yra labai giriamas. Ne ką mažesnio dėmesio susilaukė ir šių metų pradžioje pasirodęs „Dreame XR Premium“, o dabar į rinką atkeliavo ir naujasis „Dreame V11“. Peržvelgus siurblių specifikacijas galima drąsiai sakyti, kad „Xiaomi“ ir vėl nustebino - „Dreame V11“ neabejotinai taps nauju hitu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-09-15 Karščiausia Aliexpress naujiena ir turbūt pats geriausias rankinis siurblys už tokią kainą - iš Lenkijos sandėlio belaidis dulkių siurblys „Dreame V11“ ir kuo jis pralenkė šių metų populiariausius „Dreame V10“ ir „Dreame XR Premium“ (Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2020 09 15, vos keli vienetai)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau spėjome priprasti, kad „Xiaomi“ reguliariai pristato naujus produktus ir belaidžių dulkių siurblių segmente matome tą pačią tendenciją.

Ir iškart kyla klausimas: nejau galima padaryti kažkokių patobulinimų vos per kelis mėnesius ir dar tokiame specifiniame segmente? Pasirodo, kad galima.

Jei tarp „Dreame XR Premium“ ir „Dreame V10“ siurblių didesnių skirtumų nebuvo - jų palyginimą rasite čia - tai „Dreame V11“ tapo pranašesnis praktiškai kiekvienu aspektu.

Kuo „Dreame V11“ geresnis už „Dreame XR Premium“ ir „Dreame V10“?

Trumpai tariant - praktiškai viskuo:

  • siurbimo galia išaugo nuo 22kPa iki 25kPa;
  • baterijos talpa padidėjo iki 3000 mAh;
  • nors baterijos įkrovimas pailgėjo pusvalandžiu - ją įkrausime per 4 val. - tačiau maksimalus darbo laikas taip pat išaugo labai ženkliai. Vietoje 60 min., dabar „Dreame V11“ dirba 90 min;
  • sumažėjo svoris;
  • turime OLED ekraną;
  • 3 pagrindiniai siurbimo režimai;
  • plaunami priedai ir HEPA filtras;
  • 7 lygių triukšmo slopinimo sistema;
  • 5 lygių oro valymo sistema - oras išvalomas iki 99,99 proc - ir t.t.

Gana įdomus dalykas, kad „Dreame V11“ belaidis dulkių siurblys turi OLED ekraną. Iš kitos pusės, tai ne tik atrodo gražiai, bet ir tuo pačiu palengvina siurblio valdymą: režimų pasirinkimą, baterijos energijos likučio stebėjimą ir kt.

Ypač didelis „Dreame V11“ privalumas - ženkliai išaugęs darbo laikas. Papildomas pusvalandis, palyginus su ankstesniais modeliais, yra puiku. Dabar su pilnai įkrauta baterija galima darbuotis 90 min., kas leis išvalyti namus nuo lubų iki grindų.

Kaip ir ankstesnieji modeliai, taip ir „Dreame V11“ pakuotėje rasime gausybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu galima valyti įvairius paviršius: baldus, kietas grindis bei kiliminę dangą, užuolaidas, išvalyti automobilio saloną ir t.t.

„Dreame V11“ turi tos pačios 0,5 l talpos atliekų dėžutę, kurią yra itin patogu ištuštinti. Tereikia spustelėti mygtuką, atsidaro dėžutės apačia ir į atliekų kibirą iškris susiurbtos atliekos. 

Čia įdomesnis momentas, kad „Dreame V11“ turi ne tik HEPA filtrą, bet ir palaiko 5 lygių oro valymą bei turi integruotą, kaip gamintojas teigia, „savaime išsivalantį iš 12 kūgių sudarytą cikloną“. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti maksimalų atliekų sulaikymą ir susiurbto oro filtravimą - į aplinką išleidžiamas oras yra išvalomas iki 99,99 proc.

Tad apibendrinimas yra labai paprastas - „Dreame V11“ yra ženkliai geresnis už savo pirmtakus. Ir praktiškai visais aspektais. O kaina išlieka itin patraukli. Panašūs „Dyson“ kompanijos siurbliai kainuoja ženkliai brangiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (3)