AliExpress pirkėjai rekomenduoja: fantastiškos kainos super tvirti išmanieji telefonai „Oukitel WP9“ ir pats perkamiausias „Oukitel F150“ - tobulas vertinimas, atitinka karinius standartus, 6GB+128GB, NFC, 8000 mAh baterija, įkrauna kitus įrenginius („Oukitel WP9“ ir „Oukitel F150“, kuponas, Video)  ()

„Oukitel WP9“ ir „Oukitel F150“ yra du puikūs tvirtųjų išmaniųjų telefonų modeliai. Ir šiuo metu jie parduodami už labai geras kainas ir visus mokesčius sutvarkys AliExpress.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Oukitel WP9“ - naujausias ir tobulai pirkėjų vertinamas telefonas, 6GB+128GB, globali versija

Aliexpress - su PVM € 180,23;

 

Atkreipiame dėmesį, kad telefonas kainuoja iki 150 eurų, kas reiškia, jog AliExpress privalo sutvarkyti PVM mokesčius, tad galutinėje kainoje ir matysite paskaičiuotą PVM (VAT).

Tai yra dar geriau, nes telefonai į Lietuvą atkeliaus su jau visais Jūsų sumokėtais mokesčiais ir Jums nieko daugiau daryti nereikės. Beliks tik sulaukti siuntos ir atsiimti telefoną. Išsamiau apie naująją pirkimo AliExpress tvarką galite paskaityti čia.

„Oukitel WP9“ yra naujausias kompanijos išmanusis telefonas ir tobulai vertinamas pirkėjų - turime 5 balų įvertinimą.

Šis dailaus dizaino išmanusis telefonas yra priskiriamas tvirtųjų klasei ir pasižymi šauniomis savybėmis.

„Oukitel WP9“ aprūpintas pajėgiu vidutinės klasės Helio P60 procesoriumi, 6GB RAM bei 128GB ROM (palaiko ir papildomą atminties kortelę - užimą vieną iš 2 nanoSIM dėklų).

Telefonas taip pat turi 8MP asmenukių bei trijų kamerų modulį - su pagrindine 16MP - nugarėlėje. Yra LED blykstė ir palaikomi įvairūs fotografavimo bei filmavimo režimai.

Žinoma, kameros nieko labai įspūdingo, bet šio telefono stiprybės yra visai kitose srityse.

Štai ir turima 8000 mAh talpos baterija. Milžiniški skaičiai. Retas telefonas gali pasigirti 5000 mAh baterija, o dažniausiai kalbame apie 3000-4000 mAh.

Tad „Oukitel WP9“ turi gigantišką bateriją ir tai reiškia, kad jos užteks labai ilgam.

Pliusas ir tas, kad „Oukitel WP9“ baterija palaiko greitąjį 18W įkrovimą ir įkroviklis jau yra pakuotėje.

Taip pat puiku ir tai, kad „Oukitel WP9“ palaiko atvirkštinį įkrovimą, kas reiškia, jog „Oukitel WP9“ galima naudoti, kaip išorinę bateriją ir įkrauti kitus įrenginius.

„Oukitel WP9“ darbuojasi su originalia Android 10 operacine sistema ir papildomai gamintojas yra įdiegęs įvairių įrankių, kurie pagelbės keliaujant ar darbuojantis.

„Oukitel WP9“ taip pat palaiko ir navigacijos sistemas, FM radiją.

Vienas didžiausių „Oukitel WP9“ privalumų yra jo tvirtumas. Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai šį dalyką ypač akcentuoja.

Tad „Oukitel WP9“ atitinka IP68, IP69K ir karinius MIL-STD-810G standartus. Tai reiškia, kad „Oukitel WP9“ yra visiškai atsparus vandeniui, dulkėms, purvui, karščiui, šalčiui, smūgiams, net ir jei bus apšlakstytas rūgštimi jam nieko nenutiks, ir t.t.

„Oukitel WP9“ turi 5,86 colių dydžio HD+ ekraną, su Corning Gorilla Glass apsauga ir yra atsparus subraižymams.

Tad su šiuo telefonu galima drąsiai jaustis bet kokiu oru ir būtent bet kokioje aplinkoje.

Beje, čia turime globalias „Oukitel WP9“ telefonų versijas, tad jie palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, kas taip pat yra kritiškai svarbu. 

„Oukitel WP9“ palaiko NFC, veido atpažinimo bei pirštų atspaudų nuskaitymo techninius sprendimus ir Bluetooth bei WiFi (2.4 ir 5GHz) ryšius. Plius, yra ir SOS bei programuojami mygtukai, kas daugeliui pirkėjų labai patinka.

Jei daug laiko praleidžiate lauke, gamtoje, dirbate tokį darbą, kur ganėtinai lengva sužaloti telefoną - tada „Oukitel WP9“ yra labai geras pasirinkimas.

„Oukitel WP9“ pristatomasis Video, išpakavimas.

„Oukitel WP9“ apžvalga:

„Oukitel F150 (modelis B2021)“ - perkamiausias kompanijos telefonas, 6GB+64GB, globali versija

Aliexpress - su PVM € 138,62;

„Oukitel F150“ yra puiki alternatyva tiems, kurie nori dar pigesnio tvirto išmanaus telefono. 

Ir tai yra pats perkamiausias kompanijos telefonas bei pirkėjų vertinamas labai aukštais balais.

„Oukitel F150“ pasižymi daugeliu savybių, kaip ir „Oukitel WP9“. Bent jau kalbant apie tvirtumo standartus, bateriją, NFC, veido atpažinimo, pirštų atspaudų, papildomų Android 10 funkcijų, SOS ir programuojamais mygtukais.

Tai kodėl „Oukitel F150“ pigesnis? Jis turi kuklesnį Helio G25 procesorių, nugarėlėje 4 kameras - su pagrindine 13MP bei 64GB ROM.

Pliusas tas, kad čia irgi galima įdėti atminties kortelę ir jai yra skirtas atskiras dėklas, tad neužims vienos iš 2 nanoSIM vietų.

„Oukitel F150“ - puikios kainos ir tvirtumo išmanusis telefonas. Ir kaip už tokią kainą net labai gerų specifikacijų įrenginys, leisiantis drąsiai jaustis bet kokiomis aplinkybėmis.

Telefono išpakavimas ir pristatymas:

Telefono apžvalgos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()