„Kainos ir kokybės santykis tiesiog fantastiškas: metalo korpusas, galingi parametrai, daug atminties, puiki baterija ir veikiantis 5G - ideali pramogoms ir kasdieniam naudojimui“ („M30 Pro“ planšetės atsiliepimai)  ()

Aliexpress pasiūlymas

Puikus kainos ir kokybės santykis

Specialūs kuponai

Metalo korpusas

10.1 colių ir 1920x1200 raiškos ekranas

MTK6797 10-ies branduolių procesorius

6+128GB

2 SIM + iki 128GB TF kortelės

Android 10

Įprasti ir vaizdo skambučiai, SMS

16+8MP kameros

WiFi (2.4/5GHz) ir Bluetooth

C-tipo ir 3.5mm jungtys

6000mAh baterija

Navigacijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„M30 Pro“ yra labai gero kainos ir kokybės santykio planšetė.

Šiuo metu galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių ir visų planšečių atvejais jų pakuotės itin gausios. Netgi papildomai įdedami stovai ir Stylus tipo rašikliai.

„M30 Pro“ planšetės yra itin išvaizdžios, metalo korpuso, sveria 515 gr. ir yra 285 × 203 x 90mm dydžio.

Jos aprūpintos 10.1 colių ir 1920x1200 raiškos ekranais. Puikūs rodikliai.

Planšetės darbuojasi su MTK6797 10-ies branduolių procesoriais. Tuo pačiu turime 6+128GB ir dar papildomai galime įdėti iki 128GB atminties kortelę.

Verta pažymėti, kad į „M30 Pro“ planšetę galima įdėti dvi SIM korteles ir abiem atvejais jos palaiko 5G ryšį. Stebėtinas dalykas už tokią kainą, o ir puiku, kad atminties kortelei yra dedikuotas atskiras lizdas.

Svarbu yra tai, kad „M30 Pro“ planšetė yra globalios versijos, tad palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius ryšius ir per „M30 Pro“ galima skambinti bei rašyti savo artimiesiems.

Dėka integruotų kamerų - nugarėlėje 16MP, o priekyje 8MP - tuo pačiu turėti ir vaizdo skambučius bei filmuoti ir fotografuoti.

Dėka Android 10 operacinės sistemos, čia galima įsijungti lietuvių kalbą ir iš programėlių parduotuvės atsisiųsti bei įsidiegti norimas programėles.

Tą galima padaryti per mobilųjį arba WiFi (2.4/5GHz) interneto ryšį. Čia turime ir Bluetooth, bei C-tipo ir 3.5mm jungtis, ir įdiegtą navigaciją. O 6000mAh talpos baterijos užteks ilgam.

Šauni planšetė. „M30 Pro“ yra nuostabiai gero kainos ir kokybės santykio modelis. Ir pirkėjų vertinima itin pozityviai - turime 4.9 balų įvertinimą:

Labai gera ir išvaizdi planšetė. Puikiai pagaminta. Atrodo, kaip premium produktas. Žiūrėti filmus ir žaisti žaidimus pats tas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Planšetę gavau labai greitai. Buvo siuntos sekimo numeris. Planšetė dirba gerai, jokio laginimo, maloniai dirbantys garsiakalbiai, graži ir patogi laikyti rankose. 5G veikia. Esu labai patenkintas pirkiniu. Tikrai verta tokių pinigų - 1 foto, 2 foto.

Labai geras kainos ir kokybės santykis. Atvyko saugiai supakuota. Ekranas ryškus, gerai matyti vaizdas ir iš aštraus kampo. Greitai įkraunama baterija. Pramogoms ir įprastiems kasdieniams darbams pilnai pakanka. Bendrai, esu patenkintas. 

Labai šauni planšetė. Kokybė nepriekaištinga. Telpa ir didesnėje rankinėje ar įprastoje kuprinėje. Ryškus ekranas. Baterija tarnauja ilgai. Smagus daiktas. Vaikams ir kasdieniam naudojimui naršyti internete, žiūrėti filmus, žaisti žaidimus - pilnai pakanka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()