HTC ruošia savo internetinę muzikos paslaugą  (0)

Vienas iš kompanijos „Beats“ įkūrėjų ir „Interscope-Geffen-A&M“ direktorių tarybos narių Jimmy Iovine neseniai teigė, jog dirba kartu su HTC prie naujos internetinės muzikos paslaugos, kuri bus integruota į kiekvieną HTC išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau detalių, kaip ši paslauga veiks, kol kas nėra, tačiau galima tikėtis, jog tai bus konkurentas kitoms šiuo metu rinkoje egzistuojančioms tokio profilio paslaugoms.

Kalbama, jog HTC jau keletą kartų derėjosi su interneto muzikos kompanija „Spotify“, tačiau ypatingo postūmio derybose kol kas nėra. Nežiūrint į tai, nors apie naują paslaugą informacijos nėra, ji gali būti oficialiai pristatyta jau mobiliųjų technologijų parodoje „Mobile World Congress 2012“ (MWC 2012), tačiau akivaizdu, jog debiutas rinkoje įvyks tikrai vėliau.

Taip pat pranešama, jog HTC dirba prie išorinio garsiakalbio, kuris palaiko bevielį standartą „Bluetooth“. Apie jį taip pat žinoma labai mažai: kalbama, jog jis bus labai panašus į gaminį „Jawbone Jambox“. Tikimasi, jog „MWC 2012“ kompanija HTC pristatys ir eilę naujų išmaniųjų telefonų bei planšetinį kompiuterį su keturių branduolių procesoriumi „nVidia Tegra 3“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: