„Opera“ bandys išmaniųjų įrenginių vartotojus sudominta naująja „Ice“ naršykle  (2)

„Opera Software“, kompanija iš Norvegijos, kuri puikiai žinoma dėl tokio pat vardo interneto naršyklių, jau baugia kurti naują naršyklę skirtą išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kuri turės „Opera Ice“ vardą ir pasirodys šių metų vasario mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji naršyklė nebenaudos „Presto“ platformos, ką kompanija darė anksčiau, bet bus pagrįsta „WebKit“. Joje taip pat bus atsisakyta visų mygtukų, o nors ir nebuvo atskleista kaip, bet valdyti pačią naršykle tik prisilietimu, pasak kompanijos vadovo Larso Boileseno, bus ypatingai lengva.

Tokių drastiškų veiksmų „Opera Software“ imasi, nes mato, jog išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių rinkos tik didės, o jos bus ypač svarbios pačiai kompanijai. Tad ne veltui „Opera“ sugalvojo viską pradėti iš naujo ir išleisti naują naršyklę „Google Android“ ir „Apple iOS“ operacinėms sistemoms.

„Mums dabar reikia susitelkti į puikius produktus „iOS“ ir „Android“ platformoms. Šios dvi pirmauja ir… jos tiesiog veikia dabar parduodamuose telefonuose.“, – sakė L. Boilsenas. Paklaustas, ar išvysime „Windows Phone“ versiją, jis nepasakė ne, bet planuose to dar kol kas nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: