„Comodo IceDragon 13.0“ – nauja naršyklė su „Firefox“ varikliuku  (0)

Kompanija Comodo, garsėjanti savo programiniais kompiuterinių sistemų saugumo sprendimais, nusprendė neapsiriboti „Google“ naršyklės „Chrome“ klonu, pavadintu „Comodo Dragon“, ir išleido naują produktą – nuosavą „Firefox“ versiją „Comodo IceDragon“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, iš naujos „ledinio drakono“ versijos naudos dar mažiau: nėra mobiliosios versijos, priversti pamiršti apie vartotojo veiksmus nereikia, atnaujinimai tradiciškai vėluoja, jei lygintume su oficialia „Firefox“ versija, pats instaliacinis failas išpūstas, juo labiau, mėgstantys lokalizuotas versijas, čia neras lietuvių kalbos.

Kitos išplėstinės naršyklės „Comodo IceDragon“ galimybės, iš esmės, sutampa su „Comodo Dragon“. Tai yra alternatyvus DNS serveris „Comodo SecureDNS“, kuris apsaugo nuo kenkėjiškų puslapių ir „Phishing“ tipo atakų, taip pat potencialiai gali paspartinti naršymą internete ir greičiau atnaujinti DNS įrašus. Galima patikrinti puslapio patikimumą tiesiai iš kontekstinio meniu arba mygtuko „Comodo SiteInspector“ pagalba. Galima greitai pasidalinti nuoroda socialiniame tinkle „Facebook" (atitinkamas mygtukas užduočių juostoje viršuje).

Kaip teigia gamintojas, ateityje naršyklės funkcionalumas tik augs, tačiau dabar ne visai aišku, kam reikalingas toks produktas. Antra vertus, „Comodo“ produkcijos gerbėjai, kurie svarbus kuo didesnis saugumo lygis, naršant po interneto platybes, priims „IceDragon“ į savo sistemas su mielu noru.

  • Parsisiųsti naršyklę Comodo IceDragon 13.0: nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: