„Sony“ vis dar svarsto dalyvavimą „Google Edition“ programoje, to visiškai atsisakė „Huawei“  (2)

Šią savaitę kinai „Huawei“ išties yra lyg ant sparnų. Pradedant ploniausiu išmaniuoju telefonu pasaulyje ir baigiant neapgalvotomis aukštas pareigas užimančių asmenų išreikštomis mintimis. Kai japonai „Sony“ svarsto dalyvavimą „Google Edition“ programoje, „Huawei“ turi kitą nuomonę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Huawei“ teigė, jog nežada su savo „Ascend P6” kada nors žengti į „Google Edition“ programą. Taip yra dėl to, jog jie visiškai patenkinti savo „Emotion“ vartotojo sąsaja ir atnaujinimus pateiks kuo galima greičiau. Tai tik sausi pareiškimai, bet rinkos stebėtojai sako, kad „Huawei“ nesielgia kvailai.

Daugelis iš jūsų žino, jog netrukus sulauksime „Samsung Galaxy S IV“ ir „HTC One“ modelių, kurie priklausys „Google Edition“ programai. Tai reiškia, jog telefonas turės standartinę „Google Android“ operacinę sistemą, kaip „Google Nexus“ įrenginiuose. Interneto gigantas „Google“ prisiima visą atsakomybę už šių įrenginių tolimesnį gyvavimą bei atnaujinimus pasiūlys žaibiškai.

Kitas svarbus žaidėjas išmaniųjų telefonų rinkoje, japonai „Sony“, vis dar svarsto savo flagmano „Xperia Z“ įterpimą į „Google Edition“ programą. Nors daugeliui atrodo, kad papildomi pardavimai niekam nepamaišys, tačiau netyla kalbos, kad jie bus ypatingai maži. Dėl to „Samsung“ ir HTC padarė dideles klaidas, nes ir taip turi savo išskirtines „TouchWiz“ bei „Sense“ vartotojo sąsajas. Tuo tarpu „Google Edition“ modeliai nepasižymės jokiomis išskirtinėmis savybėmis, ką savo reklamose, be jokios abejonės, demonstruoja „Samsung“, HTC bei „Sony“. Bet kol nesulauksime „Google Edition“ pardavimų skaičių, kalbėti vienareikšmiškai sunku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)