Skelbiama, jog „Apple iOS“ vartotojai yra žymiai mokesni už „Google Android“  (8)

Pranešama, kad „Apple iOS“ operacinės sistemos programų parduotuvė „App Store“ vis dar išlieka pačia geriausia mobiliųjų programų kūrėjams parduoti savo darbus, tačiau konkurentų „Google Android“ parduotuvė „Play“, dėl ypač didelio kiekio vartotojų, vejasi „App Store“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip skelbia analitikų firma „Distimo“, 200 aukščiausiai esančių programų „App Store“ kiekvieną dieną maždaug surenka apie 5.1 milijoną JAV dolerių. Šis skaičius yra net 4.6 karto didesnis, nei „Play Store“, nes ten 200 aukščiausiai esančių programų tesurenka 1.1 milijonus JAV dolerių.

Vis dėlto, kaip minėjome, pateikta informacija rodo, jog „Play Store“ kyla į viršų. Kai jungtinėmis pajamomis „Google“ proteguojama parduotuvė praėjusių metų lapkritį galėjo pasigirti viso labo 19%, šių metų balandžio mėnesį šis skaičius didėjo net iki 27%.

Galime priminti, kad „Apple“ ir „Google“ už parduotas programas pasiima nemenka mokestį. Daugelis programų „App Store“ parduotuvėje yra mokamos, nes vartotojai mokūs. Tuo tarpu tos pačios programos „Play Store“ kartais būna nemokamos, tačiau su reklamomis, nes taip efektyviau. Tiesa reklamos būna iš „Google“, tad gigantas vis tiek gauna šiokias tokias pajamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(1)

Komentarai (8)