Flagmanas „LEAGOO T5“ žada vidutinės kainos telefonus pakelti į naują kokybės lygį: dviguba (13.0Mpx + 5.0Mpx) galinė kamera su „Sony“ jutikliu, F2.0 diafragma ir 13 MPx priekine kamera  ()

Kiekvienas vidutinio kainų segmento flagmanas stengiasi bent kažkokia viena charakteristika ženkliai aplenkti konkurentus. Vieni gamintojai kelis kartus didina akumuliatoriaus talpą taip gundydami energijos trokštančius pirkėjus, kiti kopijuoja garsiausių telefonų dizainus ir stengiasi sužavėti išvaizda, o dar kiti nusitaiko į tuos, kuriems labiausiai rūpi kamera ir nuotraukų kokybė. Naujasis flagmanas „LEAGOO T5“ pasirinko būtent šią kryptį ir pristatė bene įdomiausius vasaros sprendimus vidutinio segmento telefonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma, „LEAGOO T5“ turės dvigubą galinę kamerą. Pagrindinė bus 13 Mpx raiškos ir dirbs su „Sony“ jutikliu – pagal nutylėjimą laikoma, jog šios kompanijos jutikliai yra vieni iš pačių geriausių, jei patys geriausi visoje rinkoje. Pagalbinė kamera bus 5 Mpx raiškos iš „OmniVision“.

Pagrindinė kamera leidžia aprėpti didžiausią galimą vaizdo erdvę, o pagalbinė tuo pačiu leidžia labiau detalizuoti konkrečius vaizdus ir padidinti tikslumą – tai ypač praverčia menko apšvietimo sąlygomis.

Verta paminėti ir 1/3,06“ sensoriaus jutiklio dydį bei f2.0 diafragmą – vidutinės kainos segmente dažniausiai gaminami telefonai su f2.2 ir aukštesne diafragma, tačiau kuo ji mažesnė, tuo daugiau šviesos patenka į jutiklį ir tuo geresnės kokybės nuotraukos gaunamos net prie menko apšvietimo.

Be to, „LEAGOO T5“ turės specialų portretinį režimą, kuris turėtų leisti sukurti aukščiausios klasės „bokeh“ efektą (kuomet nuotraukoje išryškinamas fotografuojamas objektas, o fonas lengvai suliejamas).

Gamintojas žada, kad tokiu režimu su 52 mm portretine kamera darytose nuotraukose po išdidinimo puikiausiai matysis net ir akių blakstienos. Negana to, nuotraukos bus papildomai automatiškai apdorojamos naudojant „Dual-Cam“ ir „Binocular Stereo Vision“ technologijas bei giluminio mokymosi algoritmus.

Verta pastebėti, jog įspūdingomis savybėmis pasižymės ne tik galinė, bet ir priekinė telefono kamera. Ji turės „OmniVision“ jutiklį ir bus 13Mpx raiškos, o tai reiškia, kad šis telefonas kuo puikiausiai konkuruos su specializuotais asmenukėms skirtais modeliais. Be to, jos užfiksuojami vaizdai taip pat bus apdorojami minėtomis technologijomis, tad žadamos itin detalios ir kokybiškos asmenukės.

Už visas šias gėrybes kinai prašys apie 200$, bet kaip visada, patys pirmiausi gali išlošti daugiausiai – siūloma užsiregistruoti gamintojo svetainėje ir gauti 50$ vertės nuolaidos kuponą. Pasiūlymas tikrai geras, nes  prasidėjus oficialiai prekybai paprastai bet kokios tolesnės nuolaidos retai kada pasiekia anonso proga siūlomas galimybes.

Kitos specifikacjos:

Ekranas:              5.5 inch FHD        

Galinė kamera :   13.0MP + 5.0MP

Priekinė kamera:  13.0MP

RAM:                   4GB

Flash:                  64GB

CPU:                   1.8GHz 8-core 4G chipset

Baterija:              3000mAH

Storis:                 7.9mm

Pardavimo kaina:   apie $200

Startas prekyboje:  liepa

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: