Pagal vartotojų pageidavimus bus kuriamas naujas „Vernee M5“: įdomus tarpinis variantas tarp mažų ir įprastinio dydžio telefonų  (3)

Kinijos kompanija „Vernee“ ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną su 5,2 colių įstrižainės ekranu. Naujasis „Vernee M5“ kurti pradėtas po gamintojo atliktos apklausos, kuri parodė, jog vartotojai norėtų matyti daugiau telefonų su mažesniais nei 5,5 colių įstrižainės ekranais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Vernee M5“ išsiskirs ne tik mažesniu nei pastaruoju metu tapo įprasta ekranu, tačiau ir labai paprastu, bet kartu ir elegantišku dizainu. Priekinė įrengio dalis labai panaši į kiek seniau šios kompanijos pristatytą „Vernee Mars“ modelį. Nugarėlės viduryje rasime įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o virš jo kamerą. Verta paminėti ir tai, jog naujojo „Vernee M5“ korpusas bus pagamintas iš metalo, o papildomo grožio šiam išmaniajam suteiks mėlyna korpuso spalva.

Be kompaktiško dydžio ekrano ir elegantiško dizaino - „Vernee M5“ pasižymės ir aukštos klasės specifikacijomis. Pranešama, jog įrenginys veiks su aštuonių branduolių procesoriumi, o jo stabilų veikimą palaikys 4 GB operatyviosios atminties. Gamintojo teigimu, toks atminties kiekis šiame telefone turėtų veikti kaip 6 GB RAM atminties bet kuriame kitame įrenginyje. Tam įtakos turės „VOS“ operacinė sistema, kuris sukurta pagal „Android 7.0 Nougat“.

Tikimasi, jog itin kompaktiškas ir pakankamai galingas „Vernee M5“ turėtų tapti geriausiu pasirinkimu tiems, kurie ieško telefono su mažesniu nei įprasta ekranu. O didžiausias šio modelio privalumas yra tai, jog jis ne tik kompaktiškas, bet ir pakankamai galingas.

Šiuo metu priimami išankstiniai užsakymai „Vernee M5“ telefonui - jis kainuos beveik 110€, o užsakymai bus pradėti vykdyti rugsėjo pabaigoje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: