Oficiali „Vernee M5“ fotosesija: netikėtas, bet super dailus ir pigus išmanusis (Foto, Video)  ()

Sekantiems vidutinės klasės mobiliųjų telefonų naujienas tikra staigmena tapo „Vernee M5“ išmanusis telefonas – metų pradžioje net pati kompanija neturėjo savo planuose tokio telefono, o dabar jį jau galima užsakyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir visa tai tik pačių pirkėjų dėka – kaip skelbia „Vernee“, ji buvo užversta pageidavimais sukurti tarpinį telefoną, kuris turėtų kiek mažesnės įstrižainės ekraną nei 5,5“, bet didesnį nei 5,0“. Štai taip gimė „Vernee M5“ su 5,2“ įstrižainės ekranu.

Dabar kompanija išplatino oficialią fotosesiją, kaip realybėje atrodo šis telefonas. Iš pateiktų vaizdų aiškiai matyti, kad tai bus labai stilingas ir dailus išmanusis, puikiai tinkantis tiems, kam patinka švelnios formos ir užapvalinti kampai.

Taip pat skelbiama, kad korpusas yra metalinis, prieinamos dviejų spalvų variacijos – mėlynos ir juodos. Telefonas turės MTK6750 8 branduolių 64 bitų procesorių, 4 GB RAM bei 2 skirtingas versijas pagal duomenų atmintį - 32 GB ir 64 GB. Gera žinia ta, kad palaiko 128 GB išorinė duomenų kortelę. Gale įmontuota 13 MPx kamera, o priekyje – 8 Mpx. Energiją tiekia 3300 mAh baterija, telefone įdiegta VOS sistema, sukurta pagal „Android“ 7.0.

Taigi, tai vidutinių parametrų, pakankamo našumo ir itin simpatiškos išvaizdos telefonas, iš parametrų turintis viską, ką gali pasiūlyti kiti konkurentai, o kaina tokia, kokios ir galima tikėtis pripratus prie neįtikėtinai pigių pasiūlymų iš Kinijos – viso labo 109€. Pagrindinis jo išskirtinumas – itin nestandartinio dydžio ekranas tiems, kuriems niekaip neįtinka nei patys mažiausi, nei vidutinio dydžio išmanieji telefonai.

Daugiau informacijos - oficialime gamintojo puslapyje, o užsisakyti telefoną galima parduotuvėse Gearbest arba Vernee Aliexpress oficialioje paskyroje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: