Pasirodė pirmosios tikros „Vernee MIX 2“ nuotraukos - apsauginiu stiklu dengtas korpusas, dviguba kamera ir berėmis ekranas  ()

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas pristato vis mažesniais ekrano rėmeliais pasižyminčius įrenginius. Tokius telefonus yra pristačiusios ne tik didžiosios kompanijos, tačiau ir mažesni Kinijos gamintojai. Tikriausiai jau girdėjote ir apie tai, jog tokį įrenginį artimiausiu metu planuoju išleisti ir „Vernee“. Neseniai internete pasirodė ir pirmosios naujojo „Vernee MIX 2“ nuotraukos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas atrodo itin paprasto, tačiau kartu ir elegantiško dizaino. Iš nuotraukų galime matyti tai, jog telefonas pasižymės kiek užapvalintas įrenginio kraštais. Taip pat galimą drąsiai teigti, jog naujasis „Vernee MIX 2“ pasižymės 18:9 vaizdo santykiu – tai kas šiuo metu rinkoje yra viena didžiausių madų. Tikėtina, jog naujasis „Vernee MIX 2“ turės gerokai didesnį ekrano su korpusu santykį nei įprasta.

Iš nuotraukos, kurioje matoma „Vernee Mix 2“ nugarėlė galima susidaryti vaizdą, jog ji bus stiklinė, kas reiškia, jog iš esmės visas išmanusis telefonas bus padengtas stiklu. Taip pat matome, jog nugarėlėje bus įmontuota dviguba kamera su blykste, o kiek žemiau rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Įdomu tai, jog „Vernee Mix 2“ turėtų tapti pirmuoju šios kompanijos sukurtu telefonu ne tik su itin siaurais kraštinių rėmeliais, tačiau ir pirmuoju įrenginiu su dviguba kamera nugarėlėje. Taigi, jau žinome, jog šis naujasis „Vernee“ telefonas pasižymės dviguba kamera, berėmiu ekranu, stiklu padengta nugarėle. Deja, daugiau parametrų nėra skelbiama, kaip ir tai, kokia bus naujojo telefono kaina ir kada jis pasirodys prekyboje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: