„Vernee“ skelbia akciją „Thor Plus“: įspūdinga 6200 mAh talpos baterija ir konkurentų pagal išvaizdą neturintis telefonas (Video)  ()

Praėjusiais metais į išmaniųjų telefonų rinką žengusi Kinijos kompanija „Vernee“ savo pirkėjams siūlė biudžetinės klasės įrenginius, tačiau šiemet gamintojas akivaizdžiai koncentruojasi į telefonus su didelėmis baterijomis - nors tokius telefonus gamina daug kitų mažesnių gamintojų, tačiau „Vernee“ bene pirmoji pasiūlė tai, ko iki šiol nebuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbiausias dalykas, ką padarė „Vernee“ - tai pagamino ne tik ypač pigius išmaniuosius su didele baterija, bet ir tokius, kokių parodytų ne gėda: tarp tiesioginių konkurentų turbūt nerasite plonesnių ir dailiau atrodančių telefonų. Iš tikro, iki šiol buvo sunku  surasti didelės talpos bateriją, suderintą su gera telefono išvaizda. Būtent šito iššūkio ir ėmėsi sparčiai populiarėjanti „Vernee“ kompanija.

Pirmą kartą „Thor Plus“ modelis buvo pristatytas šių metų pradžioje Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress 2017“ parodoje ir jau tuomet daugumos buvo teigiamai įvertintas dėl puikaus kainos ir kokybės santykio.

Jeigu kada svarstėte įsigyti šį išmanųjį telefoną – tai dabar tai padaryti yra labai geras laikas: Gearbest parduotuvėje už „Thor Plus“ su nuolaida dabar prašoma 109€. Tais tarpais, kai nuolaidos baigiasi, „Thor Plus“ kaina kyla iki 125€.

Priminsime, jog „Vernee Thor Plus“ pasižymi 5,5 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu. Įdomu ir tai, jog ekranas turi specialų rėžimą, kuris skirtas tiems, kurie mėgsta daug skaityti ir padeda apsaugoti Jūsų akis. Išmanusis telefonas turi „MediaTek MT6753“ procesorių, kurio sklandų veikimą palaiko 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Tačiau esminis šio įrenginio privalumas – itin talpi baterija.

Akcijos metu už itin patrauklią kainą siūlomas „Vernee Thor Plus“ išsiskiria 6200 mAh talpos baterija. Išmanusis taip pat palaiko 9V/2A 18W greito įkrovimo funkciją, kuri leidžia įkrauti 50% baterijos vos per 40 minučių. Gamintojo teigimu, pilnai įkrautos baterijos pakaktų net 20 valandų filmų žiūrėjimo, o telefonas budėjimo rėžimo turėtų veikti daugiau nei mėnesį! Tai išties įspūdingai skaičiai, o dar viskas šauniau atrodo, kai šnekame apie šio telefono korpuso storį.

Verta paminėti ir tai, jog telefono korpuso storis sieks vos 7,9 mm. Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog panašios talpos baterijas turintys išmanieji dažniausiai pasižymi gerokai storesniu korpusu. Pavyzdžiui, „Oukitel K6000 Pro“, kuris turi 6000 mAh talpos bateriją, korpuso storis siekia 9,8 mm. Vertėtų žinoti ir tai, jog „iPhone 7“ telefono korpuso storis siekia 7,1 mm, o tai yra tikrai nežymiai mažiau nei „Vernee Thor Plus“ išmaniojo.

Įdomu tai, jog šis telefonas į „iPhone 7“ lygiuojasi ne tik pagal storį, bet ir pagal biometrinio jutiklio spartą:

Priminsime, jog „Thor Plus“ - ne vienintelis „Vernee“ išmanusis su didele baterija ir itin gera išvaizda. Pirmasis toks kompanijos išmanusis buvo „Vernee Thor E“ - jis iš karto tapo tikra sensacija tarp telefonų su 5000 mAh baterija: nerasite plonesnio 5.0“ įstrižainės telefono su tokia baterija. Ir tai pasiteisino 100% - šią vasarą tai buvo vienas perkamiausių telefonų Kinijoje, net ir lietuviai jį pirko daugiausiai iš visų kitų kiniškų modelių. Stebėtis dėl to neverta - itin simpatiškos išvaizdos ir super geros baterijos telefonas net ir dabar kainuoja €88. Nors telefonas ir dabar siūlomas su nuolaida, bet ji jau nėra pati mažiausia - rugsėjo pradžioje išpardavimo metu jo kaina buvo €83, tačiau iš vis be nuolaidu ji pakyla iki 99€. 

Ko dėl prireikė „Thor Plus“, jei taip gerai sekėsi ir „Vernee Thor E“? Jau rašėme, kad ne visus pirkėjus tenkino gan mažas „Thor Plus“ ekranas, todėl reaguodama į klientų pageidavimus, „Vernee“ sukūrė didesnį analogą - 5.5“ įstrižainės telefoną „Thor Plus“, ne tik turintį 6200 mAh talpos bateriją ir kas svarbiausia, dar plonesnį korpusą už „Vernee Thor E“. Tad dabar yra puikios galimybės rinktis tą modelį, kuris labiausiai tinkamas pagal dydį. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(18)
(7)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: