Visiškai naujas išmanusis telefonas vos už 10 dolerių: pranešama apie išankstinių „Vernee T3 Pro“ užsakymų pradžią ir įspūdingą akciją nuo rugpjūčio 3 iki 9 dienos (Video)  (5)

Visai neseniai oficialioje „Vernee“ kompanijos interneto svetainėje atsirado informacija apie naująjį išmanųjį telefoną „Vernee T3 Pro“. Tai madingai atrodantis, pilno ekrano tipo ir ekonomiškas išmanusis telefonas, kuris patiks daugeliui žmonių. Ir kaip teigia gamintojas, palyginus šį telefoną su kitais šio segmento konkurentais, „Vernee T3 Pro“ turės galingesnę konfigūraciją, bet kainuos gerokai mažiau. Kompanija taip pat informuoja, kad šiuo metu – vykstant išankstiniams šio telefono užsakymams – jį galima bus įsigyti vos už 9,99 JAV dolerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Vernee“ kompanijos išmanusis telefonas „Vernee T3 Pro“ pasižymi madingu ir spalvingu dizainu. Jis taip pat turi 5,5 colių įstrižainės HD+ ekraną, kurio santykis su visu telefonu (angl. sreen to body ratio) yra net 80,2 %. Vis daugiau išmaniųjų telefonų turi 18:9 santykio ekraną, ne išimtis yra ir „Vernee T3 Pro“. Toks ekrano santykis užtikrina, kad bus matoma maksimaliai daug vaizdo.

Gamintojas teigia, kad telefono korpusas yra labai lengvas ir tvirtas – atrodo, kad rankoje laikomas 5 colių įstrižainės telefonas. Tad tai ypač patiks tiems, kurie nemėgsta telefonų su didelėmis ekranų įstrižainėmis.

Taip pat informuojama, kad „Vernee T3 Pro“ bus galima pasirinkti iš 3 skirtingų spalvų: juodos, mėlynos ir raudonos. Tad kiekvienas galės išsirinkti savo mėgstamiausios spalvos „Vernee T3 Pro“.

Kalbant apie techninius dalykus, „Vernee T3 Pro“ turi 4-rių branduolių „MT6739“ procesorių, 3 GB RAM + 16 GB ROM. Gale yra įrengta dviguba kamera 12 MP + 2 MP, o priekyje viena 5 MP kamera su „Grožio efektu“.

Be to, „Vernee T3 Pro“ turi itin didelės talpos bateriją – 4080 mAh. „Vernee“ kompanija teigia, kad budėjimo režime jos užteks iki 29 dienų. Toks rodiklis yra daugiau nei įspūdingas. Sunku būtų rasti kitą telefoną iki 100 dolerių, kuris pasižymėtų tokia baterija ir tokiu efektyviu energijos išnaudojimu.

Dar reikėtų paminėti, kad „Vernee T3 Pro“ palaiko 4G-LTE mobiliojo ryšio dažnius, turi dvigubą SIM kortelės lizdą, palaiko veido atpažinimo („Face ID“) ir pirštų atspaudų nuskaitymą. Telefonas veikia su naująja „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema.

O dabar „Vernee“ kompanija informuoja, kad nuo rugpjūčio 3 iki 9 dienos visi turėsime galimybę šį „Vernee T3 Pro“ išmanųjį telefoną įsigyti vos už 9,99 JAV dolerius. Ir tai bus galima padaryti tik čia – oficialioje „Aliexpress Vernee“ parduotuvė. Žinoma, telefonų už tokią kainą bus gana ribotas skaičius.

Visą informaciją apie „Vernee T3 Pro“ išmanųjį telefoną ir kaip jį galima įsigyti už 9,99 dolerius rasite oficialioje „Vernee“ kompanijos svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(21)
(-12)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: