„Xiaomi“ sukūrė dar vieną fantastišką produktą: 3 ašių stabilizuotas gimbalas su įspūdingos talpos baterija – galima naudoti kaip išorinį akumuliatorių („Xiaomi Mijia SJYT01FM“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Mijia SJYT01FM“ – tai funkcionalus stabilizuojantis laikiklis – gimbalas, kuris tinka tiek išmaniesiems telefonams, tiek veiksmo kameroms. Pagrindinė jo paskirtis – užtikrinti maksimaliai kokybišką filmavimą telefonu ar veiksmo kamera, kad nesijaustų vibracijų ir judesių drebėjimo, o filmuojamas vaizdas ir kameros posūkiai būtų maksimaliai tolygūs. Garsėja savo ergonomiškumu, nes lengvai gali būti valdomas viena ranka ir vadinamas vienu geriausių gimbalų pagal kainą ir kokybę. Pirkėjai jį giria ir dėl integruotos 5000 mAh talpos baterijos - be įkrovos atlaiko iki 16 valandų ir be to, ją galima panaudoti net kaip išorinę bateriją telefonui įkrauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ specifikacijos

  • Svarbiausios savybės: gali automatiškai sekti objektus; papildomi darbo režimus, kurie leidžia gimbalinę lazdą laikyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai; turi papildomus integruotus funkcinius mygtukus – jie padeda papildomai valdyti gimbalą rankiniu būdu filmavimo metu.
  • Suderinamumas: pritaikytas 56 – 86 milimetrų pločio kameroms ir išmaniesiems telefonas, kurių svoris yra ne didesnis nei 200 g.
  • Stabilizavimo mechanizmas: 3 ašių stabilizacija; pritaikytas dirbti PTZ režime; gali būti naudojamas net ir judant.
  • Darbo diapazonas: pasukimas – 360 laipsnių; pavertinas ant šono – nuo +30 iki -30 laipsnių; pavertinimas į priekį/atgal – nuo +35 iki -140 laipsnių.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Baterija: 5000 mAh, be įkrovos atlaiko iki 16 valandų. Gali būti naudojama kaip išorinė baterija.
  • Matmenys ir svoris: 116,7 x 103,3 x 288,3 mm; 476 g.

„Xiaomi Mijia SJYT01FM“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 94,83 €
  • 18% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.
  • „AliExpress“ - apie 107 €.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 13 €.

Vienareikšmiškai apibūdinti tokio tipo laikiklius yra gana sunku. Iš pirmo žvilgsnio „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ primena asmenukių lazdą, tačiau šis laikiklis jums gali pasiūlyti kur kas didesnį funkcionalumą. „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ turi vadinamąjį gimbalą - trijų ašių stabilizatorių, kuris amortizuoja rankos judesius.

Kitaip sakant, tai padeda užfiksuoti kokybiškesnius vaizdo įrašus, kadangi naudojant „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ galima išvengti staigių šoktelėjimų ir vibracijų vaizdo įrašuose, nesimato, kaip dreba jūsų telefoną laikančios rankos. Be to, atkreipkite dėmesį į tai, kad „Xiaomi Mijia SJYT01FM“gali laikyti iki 86 milimetrų pločio kameras, todėl esant reikalui gali būti naudojama ir su veiksmo kameromis, ne tik su išmaniaisiais telefonais.

Tokio tipo stabilizuojančių lazdų rinkoje nėra itin daug, tačiau „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ turi rimtą konkurentą – tai „Zhiyun Smooth Q“ gimbalas (kainavo apie €110, bet deja, jau nėra pasiūloje).

Šie gimbalai siūlo labai panašų funkcionalumą, tačiau „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ šiuo atveju įgyja reikšmingą pranašumą dėl 5000 mAh talpos baterijos. Priminsime, kad „Zhiyun Smooth Q“ baterijos talpa siekia tik 2000 mAh ir be papildomos įkrovos šią lazdą galima naudoti apie 12 valandų. Tuo tarpu „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ be papildomos įkrovos tarnauja net apie 16 valandų.

Daugelis pirkėjų „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ renkasi dar ir dėl to, nes šis gimbalas turi kur kas funkcionalesnę rankeną. Pavyzdžiui, „Zhiyun Smooth Q“ atveju visi funkciniai mygtukai yra integruoti vienoje vietoje ir tampa sudėtinga su laikančios rankos pirštais juos visus patogiai pasiekti nepaspaudžiant kitų.

„Xiaomi Mijia SJYT01FM“ priešingai, siūlo visiškai kitokį sprendimą - dalis funkcinių mygtukų yra integruoti rankenos priekinėje, o kita dalis galinėje dalyje – toks sprendimas leidžia šiuo gimbalu naudotis viena ranka.

„Xiaomi Mijia SJYT01FM“ atsiliepimai

Stabilizuojantis laikiklis „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ Kinijoje jau spėjo susilaukti teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Šiuo metu vidutinis „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ įsigijusių pirkėjų vertinimas siekia 4,47 žvaigždutes iš 5 galimų. Keli nusivylę pirkėjai skudėsi sunkumais prisijungti „Bluetooth 4.2“ ryšiu prie telefono, bet panašu, jog pagrindinė problema – netikama programėlė, kurią reikia siųstis tiesiai iš „Google Play“. Absoliuti dauguma komentarų yra teigiami:

  • Augusto. Labai gera surinkimo kokybė, o valdymas yra kur kas paprastesnis nei galėjau tikėtis. Vienintelė rekomendacija – siųskitės taikomąją programą „Mi Gimbal“ tiesiai iš „Google Play“, nes kitaip programėlė turės tik kinų kalbą. Gimbalą išbandžiau su „Huawei P20“ išmaniuoju telefonu ir galiu patvirtinti, kad jis puikiai veikia.
  • Fabrizio. Puikus gimbalas, kurį iš esmės pasirinkau dėl didelės baterijos talpos. Esu visiškai patenkintas savo pasirinkimu, nes „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ esant reikalui dar galiu naudoti ir kaip išorinę bateriją kitiems elektroniniams įrenginiams įkrauti. Paprastai šį stabilizuojantį laikiklį naudoju realaus laiko „Facebook“ transliacijoms, nes tai padeda man kurti aukštos kokybės turinį savo gerbėjams.
  • Kames. Likau maloniai nustebęs „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ pakuote – ji primena „Apple“ dizainą ir yra labai estetiška. Lygiai tą patį galima pasakyti ir apie paties gimbalo dizainą. „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ puikiai atlieka savo funkciją ir galiu patvirtinti, jog šį gimbalą galima naudoti ne tik su išmaniuoju telefonu, bet ir su „GoPro“ veiksmo kamera. Be to, „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ rankenoje integruoti mygtukai yra išdėstyti itin patogiai, todėl šia stabilizuojančia lazda lengva naudotis viena ranka.
  • Cheah. Įsigijau šią lazdą savo išmaniajam telefonui ir esu visiškai patenkintas savo pasirinkimu. Gimbalo dizainas yra minimalistinis, o gamybai panaudotos medžiagos itin aukštos kokybės. Pavyzdžiui, kai kurios „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ dalys yra pagamintos iš metalo, kai tuo tarpu kitų gamintojų gimbaluose būna naudojamas plastikas. Be to, šį gimbalą naudoju su „Xiaomi Mi Max“ išmaniuoju telefonu, kurio paprastai kiti gimbalai yra nepajėgūs išlaikyti. O galiausiai norisi pridėti ir 5000 mAh talpos baterijos privalumus, kurios tikrai pakanka visai įprastai darbo dienai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(8)
(-8)

Komentarai ()