„Tesla“ net negali pasipriešinti? Išbandė „Taycan Turbo S“ ir „Model S P100D“ elektromobilius – rezultatai į vienus vartus (Video)  (32)

Vienai Vokietijos TV laidai pavyko vienu metu gauti „Porsche Taycan Turbo S“ ir „Tesla Model S P100D“. Kaip ir galima tikėtis, šie du elektromobiliai buvo palyginti tarpusavyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusį mėnesį „Porsche“ oficialiai pristatė „Taycan“ – savo pirmąjį elektromobilį.

Šis automobilis patraukė daugelio žvilgsnius ir sulaukė didelio susidomėjimo.

Taip pat daugelis naująjį „Taycan“ iškart pradėjo lyginti su „Tesla Model S“ elektromobiliu. Ir ant popieriaus „Model S“ atrodo geriau.

Bet ar tikrai „Model S“ lenkia „Taycan“? Vokietijos televizijos laida „Auto Mobil“ į savo rankas gavo visiškai naujus „Taycan Turbo S“ ir „Model S P100D“ elektromobilius ir atliko jų bandymus.

Vaizdo įraše matyti, kaip šie du elektromobiliai yra išbandomi vadinamosiose „drago“ (traukos) lenktynėse ir tuo pačiu įvertinamas jų posūkių įveikimo greitis bei sukibimas su šlapia kelio danga:

Laidos autoriai teigia, kad „Taycan Turbo S“ yra ne tik greitesnis, bet ir stabiliau įveikia posūkius. Ir kuo ilgiau šie du automobiliai tarpusavyje lenktyniauja, tuo „Taycan Turbo S“ vis labiau atsiplėšia nuo „Model S P100D“.

Įdomūs rezultatai, ypač turint galvoje, kad oficialiai „Model S P100D“ iki 100 km/h įsibėgėja netgi greičiau nei „Taycan Turbo S“. Tačiau vaizdo įraše matyti, kad „Taycan“ yra greitesnis.

Daugelis po vaizdo įrašu kelia klausimus dėl abiejų elektromobilių padangų ir galbūt tai nulėmė tokius skirtumus?

Tačiau vaizdo įrašo autorius pabrėžia, kad abu elektromobiliai naudoja įprastas padangas, kuriomis „Tesla“ ir „Porsche“ apauna šiuos elektromobilius. Tad nieko specialiai patobulinta nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(97)
(93)
(4)

Komentarai (32)