Lenkija skelbia didžiausią problemą su tankais „Leopard-2“: tai rimta  ()

Didžiausia problema eksploatuojant „Leopard 2“ tankus, kokius Ukraina greitai gaus, yra jų atsarginės dalys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Lenkijos Respublikos krašto apsaugos ministras Mariuszas Błaszczakas. „Šiuo metu didžiausias iššūkis mums yra atsarginės šių tankų dalys. Tai užduotis, kurią keliame Vokietijos gynybos kompleksui, apie kurią rytoj kalbėsiuosi su kolega vokiečiu", – sakė Błaszczakas.

Jis pažymėjo, kad Lenkija kuria tankų „Leopard 2A4“ koaliciją, o Vokietija – „Leopard 2A6“; formuojant koaliciją, Kanada jau perdavė tankus „Leopard 2A4“, Kanados instruktoriai jau moko ukrainiečių įgulas. Błaszczako teigimu, Norvegija netrukus irgi išsiųs tankų į Lenkiją, o norvegų instruktoriai jau yra Lenkijoje. Jis pridūrė, kad dėl tankų perdavimo deramasi ir su Ispanija.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pasak Błaszczako, antradienį Briuselyje kalbama apie Ukrainos aprūpinimą tankais „Leopard 2“. Ministras informavo, kad Lenkija nelaukia koalicijos sukūrimo, o jau pradėjo mokyti Ukrainos tankų įgulas.

 

Błaszczakas pabrėžė, kad „Leopard 2“ turi absoliutų pranašumą prieš rusiškus tankus. „Privalome sustabdyti Rusijos imperijos vystymąsi. Ukrainiečiai drąsiai gina savo šalį, kartu ir visą laisvąjį pasaulį“, – sakė Błaszczakas.

(212)
(12)
(200)

Komentarai ()