„Jau verbuojami“: Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija ruošiasi karo veiksmams dviejuose Rusijos regionuose  ()

Nacionalinio pasipriešinimo centras pareiškė, kad Maskva mano, kad Kaliningrado srityje ir Šiaurės Kaukaze gresia karo veiksmai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai ruošiasi gynybai Kaliningrado srityje, taip pat ir Kaukaze. Rusijos Federacijos Nepaprastųjų situacijų ministerija plečia organizacijos gelbėtojų skaičių. Tai pranešė Nacionalinio pasipriešinimo centras.

Pranešama, kad Maskva mano, kad Kaliningrado srityje ir Šiaurės Kaukaze gresia karo veiksmų suaktyvėjimas. Jau pradėti formuoti Nepaprastųjų situacijų ministerijos padaliniai civilinei gynybai organizuoti.

„Šiuo metu rusai šiuose regionuose aktyviai renka personalą Nepaprastųjų situacijų ministerijos gelbėjimo karinėms formuotėms ir vykdo civilinės gynybos sistemos dislokavimo priemones“, – rašoma pranešime.

 

Medžiagoje taip pat rašoma, kad rusai turi problemų dėl panašių junginių komplektavimo laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose. Dauguma Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojų mieliau renkasi komandiruotę į Kaliningradą, taip pat į Kaukazą, jei jiems suteikiama galimybė rinktis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()