[ŽT] Žaibiška Girkino reakcija į NATO pareiškimą: „Ukraina turi būti sunaikinta.“  ()

Girkinas isterijoje - Ukraina „nužudys Rusiją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Igoris Girkinas „sprogo“ dėl NATO generalinio sekretoriaus Jenso Stoltenbergo pareiškimo, kad Ukrainos narystės Aljanse klausimas praktiškai išspręstas.

Karo nusikaltėlio reakcija pasirodė akimirksniu jo „Telegram“ kanale. Jis pareiškė, kad Ukraina „turi būti visiškai sunaikinta“.

„Dar vienas vizualus patvirtinimas to, kad Kremlius isteriškai nenori suprasti ir priimti teiginio: Ukraina turi būti sunaikinta kaip valstybė. Visiškai. Priešingu atveju ji nužudys Rusiją. Ir tuo pačiu tikrai sunaikins dabartinius nekompetentingus ir begalvius vadovus“, – sakė jis.

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas, sakydamas kalbą CNAS Naujojo Amerikos saugumo centre, akcentavo, kad Ukrainos narystės NATO klausimas praktiškai išspręstas.  Aljanso durys jai atviros, o Rusija neturi teisės vetuoti jos plėtros.

 

Anot jo, sąjungininkai ne kartą yra pareiškę, kad sutinka su tuo, kad Ukraina taps aljanso nare. „Mes vienbalsiai nusprendėme, kad tik Ukraina ir organizacijos nariai turėtų nuspręsti, kada ateis laikas oficialiai pakviesti Ukrainą. Ir tai niekaip nepriklauso nuo Maskvos ir Putino“, – sakė Stoltenbergas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(2)
(216)

Komentarai ()