„Artėja perversmas.“ Galinga grupuotė panardina Rusiją į chaosą (Video)  ()

Bręsta sąmokslas prieš Putiną: viskas bus nuspręsta vasarą – rudenį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padėtis Rusijoje sparčiai tampa chaotiška. Atsirado aiškių sąmokslo prieš Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną požymių. Apie tai savo „YouTube“ tinklaraštyje pareiškė Rusijos istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

„Rusijoje sparčiai auga kažkoks keistas chaosas. Ir aš manau, kad šis chaosas neatsirado iš niekur. Į žaidimą įsijungė jėgos, kurios sąmoningai veda į valstybės chaosą, į valdžios sistemos žlugimą ir griūtį. Aiškiausias to įrodymas – Prigožino veiksmai. Jis niekada nebūtų elgęsis taip ryžtingai ir užtikrintai, jei būtų vienas... Dalis elito stato ant chaoso Rusijoje, o Prigožiną ir jo „Wagner“ naudoja kaip taraną. Suteikia „stogą“, padarydami jį neįveikiamą suėmimui ir nuginklavimui“, - sakė Černyševskis. 

Antrasis signalas, pasak jo, yra Čečėnijos prezidento Ramzano Kadyrovo elgesys. Jam netikėtai „maitinimuisi“ buvo suteikta Belgorodo sritis.

Jis įsitikinęs, kad už sąmokslo stovi ne čekistai, o kita grupuotė. Ji yra įtakinga, tačiau pasislėpusi šešėlyje ir neturi tiesioginio priėjimo prie V. Putino, o tai reiškia, kad negali jo tiesiogiai pašalinti.

„Vienintelis jų šansas – užgrobti darbotvarkę ir užkirsti kelią katastrofai: palaužti režimą, kol jis neprivedė šalies prie gėdingos nesėkmės. Norėdami tai padaryti, jie siekia visos sistemos sugriovimo“, - sakė Černyševskis.

 

Jo teigimu, sąmokslą rodo sparti V. Putino delegitimizacija. Elitui duodama suprasti, kad diktatorius yra netinkamas, kad jis veda šalį į katastrofą, ir kad atėjo laikas su juo baigti.

Šios situacijos sprendimo, jo nuomone, galima tikėtis artimiausiais mėnesiais.

„Ši įtakinga grupė veda į režimo žlugimą jau vasarą ar rudens pradžioje. Krizė, kuri nuverstų Putino režimą, konstruojama, stumiama labai greitai. Niekas Putino viršūnėse nebetiki jokia pergale, visi svajoja apie šios beprotybės pabaigą... Niekam nerūpi nei Krymas, nei Donbasas, išskyrus Putiną ir ultrafašistus „patriotus“, tokius kaip Girkinas-Strelkovas, kurie neturi nė menkiausios įtakos niekam. Siekiama pašalinti Putiną, kuris atkakliai atsisako kompromisinių pasiūlymų... Labai daug statoma ant Ukrainos kontrpuolimo sėkmės, kuri turi surišti Putinui ištikimų generolų pajėgas, eliminuoti kariuomenę iš žaidimo... jei, pavyzdžiui, „Wagner“ žygiuos į Maskvą. Situacija bus išspręsta pakankamai greitai. Tokio sąmokslo seniai nebūna. Daugiausia pora mėnesių. Arba jie laimės, arba bus pagauti ir uždusinti. Bet kas bus uždusintas? Čekistai taip pat suinteresuoti pralaimėjimu. Tikriausiai iš visų pusių vyks kooperatinis žaidimas... Nemanau, kad situacija išgyvens rugpjūtį“, - pareiškė Černyševskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()