Ultrapatriotas pašiurpęs, ką įsakė Maskva. „Pirmą kartą branduolinių ginklų istorijoje...“  (3)

Žinia apie Rusijos Federacijos strateginio komplekso „Sarmat“ „kovinę padėtį“ supykdė Rusijos ultrapatriotą Viktorą Alksnį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-04 Ultrapatriotas pašiurpęs, ką įsakė Maskva. „Pirmą kartą branduolinių ginklų istorijoje...“  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Strateginių raketų sistema „Sarmat“, kuri neseniai buvo įvesta į kovinę tarnybą Rusijos Federacijoje, neparengta vykdyti kovinių misijų. Ji buvo pradėta naudoti tik po vieno sėkmingo bandymo.

Apie tai savo „Telegram“ kanale kalbėjo buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas, aviacijos pulkininkas ir kraštutinių dešiniųjų atstovo Igorio Girkino sąjungininkas Viktoras Alksnis.

Jis priminė, kad „Sarmat“ yra kompleksas, ginkluotas 200 tonų sveriančiomis branduolinėmis raketomis. Ir Rusijos Federacijos valdžia suskubo jį pradėti eksploatuoti.

„Pirmą kartą branduolinių ginklų istorijoje strateginė raketa buvo paskirta kovinei tarnybai be pilno bandomojo paleidimo“, – rašė Alksnis. 

Jis prisiminė, kad pirmieji ir vieninteliai sėkmingi „Sarmat“ bandymai įvyko 2022 metų balandį. Norint užtikrinti komplekso patikimumą, visiškai atitinkantį deklaruotas technines charakteristikas, reikia atlikti dešimtis bandymų. Ypač kai kalbama apie branduolinius ginklus. Tačiau Rusijos valdžia, bandydama įbauginti Vakarus, nepaisė visų taisyklių. Ir tai gali baigtis labai blogai, taip pat ir rusams, perspėjo Alksnis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(3)
(80)

Komentarai (3)