Naujausi vaizdai! Suvarpytas kaip rėtis. Kas liko iš Ka-52 po ATACMS atakos  ()

Internete plinta pirmoji antžeminė nuotrauka, kurioje matyti apgadinto Ka-52 fragmentas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-21 Naujausi vaizdai! Suvarpytas kaip rėtis. Kas liko iš Ka-52 po ATACMS atakos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši nuotrauka puikiai paaiškina, kodėl skaičiuoti priešo nuostolius oro bazėse vis dar okupuotuose Luhanske ir Berdianske pagal palydovines nuotraukas yra gana nenaudinga.

Internete pasirodė dalies Rusijos atakos sraigtasparnio Ka-52 fiuzeliažo nuotrauka, į kurį pataikė ATACMS kasetinių šaudmenų spiečius.

Teigiama, kad nuotrauka daryta oro bazėje netoli okupuoto Luhansko, kur, remiantis palydovinėmis nuotraukomis, buvo apgadinti mažiausiai penki priešo sraigtasparniai. Tačiau toliau pateikta nuotrauka visiškai parodo, kodėl labai sunku išanalizuoti paveiktų sraigtasparnių skaičių pagal nuotraukas iš kosmoso.

Iš pirmo žvilgsnio kabinos korpuse ir šalia jo yra kelios skylės. Bet jei pažvelgsite atidžiau, vaizdas atrodo taip:

 

Ir šis sraigtasparnis nesudegė, o iš palydovo šios žalos neįmanoma pastebėti. Nors tai tik kelios dešimtys M75 kasetinių šaudmenų fragmentų pėdsakų tik vienoje kabinos srityje, kurios plotas yra apie 1,5 x 1,5 metro.

 

Tuo pačiu metu kabina yra mažiausiai įdomi, nes daug svarbiau yra panašių skylių skaičius variklių ir degalų sistemos srityje. Nes nepaisant to, kad Ka-52 Rusijos Federacijoje vadinamas šarvuotuoju, realiai jis atsparus tik nuo šaulių ginklų, ką dar praėjusių metų pavasarį pabrėžė patys rusų lakūnai.

 

O šis ir kiti panašios žalos priešo sraigtasparniai turės būti nusiųsti į gamyklą, kur jiems bus atliktas visavertis remontas. O tai reiškia gana ilgą procesą, o tai nėra faktas, kad jis apskritai bus įgyvendintas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(0)
(104)

Komentarai ()