Skelbiama sensacija. „Hamas“ dar 2016 m. parengė spalio 7 d. ataką. Izraelis žinojo  (0)

Netikėta nauja informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hamas“ 2016 metais parengė operatyvinį planą dėl masinio įsiskverbimo į pietų Izraelį, įskaitant išpuolius prieš miestus ir kibucus bei masinius grobimus, praneša „Channel 12“.

Ataskaitoje teigiama, kad šį planą IDF karinės žvalgybos skyrius gavo 2018 m. kovo mėn.

2016 m. spalio mėn. plane buvo numatyta sunaikinti IDF Gazos brigados bazę Reime, įsiveržti į pasienio Sderoto miestą ir kelis kibucus bei pagrobti daugybę žmonių – visa tai ji įvykdė 2023 m. spalio 7 d., rašoma be šaltinio ataskaitoje.

Plane, kuriame buvo nurodyta, kad invazija bus įvykdyta rudenį, taip pat pranešama, kad buvo keletas elementų, kurie nebuvo įgyvendinti per niokojantį teroristinės grupės puolimą prieš aštuonias savaites, įskaitant užgrobtos teritorijos išlaikymą neapibrėžtam laikotarpiui ir „miegančiųjų ląstelių“ aktyvavimą Jeruzalėje ir Vakarų Krante.

Izraelis tuo metu kūrė požeminį užtvarą, skirtą užkirsti kelią „Hamas“ iškasti tunelius į Izraelį, pažymima televizijos pranešime, o „Hamas“ jau rengė masinės atakos per pasienio tvorą planus.

 

Per beveik du mėnesius nuo tada, kai 3 000 „Hamas“ vadovaujamų teroristų įsiveržė per sieną, išžudė 1 200 žmonių ir paėmė įkaitais apie 240, daugybė pranešimų rodo, kad Izraelio saugumo pajėgos turėjo daug informacijos ir kitos medžiagos, rodančios didelį „Hamas“ išpuolį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(1)
(5)

Komentarai (0)