[ŽT] „Novočerkasko“ sunaikinimas. Skelbiama, koks krovinys galėjo būti laive  ()

Jurijaus Ihnato teigimu, sunaikintas laivas, be amunicijos, galėjo turėti atakuojančius bepiločius orlaivius, kuriais okupantai atakuoja Ukrainą. Tačiau visos specialiosios operacijos detalės kol kas neskelbiamos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-27 [ŽT] „Novočerkasko“ sunaikinimas. Skelbiama, koks krovinys galėjo būti laive  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 26-osios naktį sunaikintame „Novočerkaskas“ laive galėjo būti didelis kiekis Rusijos armijai skirto krovinio, tarp jų ir atakos bepiločių orlaivių „Shahed“. Apie tai teletono eteryje pasakojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų pranešėjas Jurijus Ihnatas.

Anot jo, anksčiau buvo pranešta, kad šiuo laivu Rusijos Federacija gabeno Irano dronus „Shahed“, kuriais sistemingai atakuoja Ukrainos teritoriją. Tačiau kol kas detalių apie priešo laivo sunaikinimą nebus.

Tiesą sakant, tokie laivai naudojami personalui, amunicijai ir karinei įrangai gabenti. Jurijus Ihnatas paaiškino, kad daugiau informacijos apie tai, kas tiksliai buvo gabenama laive, ir apie specialiosios operacijos detales, gali būti pasakyta žvalgybos atstovų.

 

Taip pat pažymima, kad visos Ukrainos specialiosios tarnybos dirbo specialiojoje operacijoje, o paskutiniame etape laivą sunaikino oro pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(2)
(40)

Komentarai ()