„Ligotos vaizduotės vaisius“. Lavrovas sureagavo į Zelenskio taikos formulę. Nepamiršo ir JAV (Video)  ()

Pasak Rusijos užsienio reikalų ministro, jei Rusijos Federacija yra Amerikos priešas, rusai yra pasirengę bet kokiai įvykių raidai. Jis taip pat pažymėjo, kad visi pavargo nuo dolerio, nes jis tapo įtakos įrankiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas Zelenskio „taikos formulę“ pavadino „ligotos vaizduotės vaisiumi“. Tokį pareiškimą jis padarė interviu televizijos laidų vedėjui Dmitrijui Kiseliovui.

„Tikslas buvo priversti šalis pasirašyti Zelenskio „taikos formulę“, kuri yra tik liguistos vaizduotės vaisius“, – sakė S. Lavrovas.

Jis pabrėžė, kad nepaisant maisto saugumo, energetinio saugumo ir kitų „taikos formulės“ punktų garantavimo, pagrindinis reikalavimas yra grįžimas prie 1991 metų sienų, įskaitant Krymą ir Donbasą. Lavrovo teigimu, reikalavimas grąžinti Ukrainos sienas yra genocido reikalavimas.

Be to, Lavrovas Vakarų ketinimus patvirtinti Zelenskio „taikos formulę“ pavadino „žvalgyba, rusiškai kalbant“.

Rusijos užsienio reikalų ministras interviu nepamiršo paminėti ir santykių su Amerika. Anot jo, JAV oficialiai Rusiją pavadino priešu. Sergejus Lavrovas pažymėjo, kad jei taip iš tikrųjų yra, tada Rusijos Federacija yra pasirengusi bet kokiai įvykių raidai.

 

Jis taip pat pareiškė, kad doleris tarsi tapo įtakos įrankiu ir visi nuo to pavargo. Todėl Rusijos Federacijos centriniam bankui ir Rusijos finansų ministerijai buvo pavesta pateikti rekomendacijas dėl alternatyvių mokėjimo sistemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(36)
(-34)

Komentarai ()