Kinija tarptautinėje gynybos parodoje pademonstravo tokį bepilotį smogiamąjį ginklą, kokio dar nematėme - užgožė visus konkurentus (Video)  ()

Praėjusį sekmadienį Abu Dabyje pradėjusioje veikti Tarptautinėje gynybos parodoje ir konferencijoje dalyvavo ir kinai. Vienas iš svarbiausių jų produktų – „Caihong 5“ (vaivorykštė), tai – universalus, vidutinį aukštį pasiekiantis ilgo nuotolio bepilotis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis bepilotis, galintis pakelti daugiausia 3 300 kilogramų, išbūti ore 35 valandas ir pasiekti 8 kilometrų aukštį, užgožė panašius mugėje pristatytus produktus. Tarp tokios kategorijos bepiločių kinų bepilotis išsiskyrė ilgiausiu pajėgumu, galėjimu paketi didžiausią svorį ir geriausiu kainos ir parametrų santykiu.

Kinijos kompanijos „Aerospace Long March International Trade Co., Ltd.“ darbuotojas Panas Tiankongas: „Caihong 5“ sukurtas Kinijoje. Tai vidutinį aukštį pasiekianti, ilgo nuotolio bepilotė sistema, galinti atlikti žvalybines, stebėsenos ir puolimo funkcijas. Taip pat galinti vykdyti įvairias karines užduotis – antiteroristines operacijas, tikslias atakas ir kt.“

 

Kinų „WS-43“ puolimo sistema – naujos kartos smogiamasis ginklas, kuris tinkamas naudoti informaciniame kare. Šiuo ginklu galima atlikti tiksliai nutaikytas atakas, difrakcijos atakas, paieškos, sekimo veiksmus, koordinuotus puolimus, galima užpulti vadavietes, komunikacijos įrenginius, įtvirtinimus, automobilius ir kitokius vertingus taikinius.

 

5 dienas trunkančiame renginyje dalyvauja apie 50 valstybių ir regionų. Parodoje buvo ir figūrinio skraidymo pasirodymų, buvo demonstruojama įvairi įranga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()