[Žinios trumpai] JAV slaptosios tarnybos gali Rusijoje įvykdyti „perversmą“ ir jos „kažką panašaus planuoja“, tvirtina buvęs JAV spec. pajėgų SEAL karys (Video)  ()

Putiną JAV slaptosios tarnybos gali pašalinti „per perversmą“ ir jos „kažką panašaus planuoja“, tvirtina buvęs JAV karinio jūrų laivyno SEAL karys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Robertas O'Neillas, buvęs JAV karys, atsakingas už „Al-Qaeda“ lyderio Osamos Bin Ladeno nužudymą, sakė, kad nors Putinas turi „daug daugiau gynybos“ nei ankstesni JAV kariuomenės taikiniai, yra „būdas, kaip pasiekti“ Rusijos prezidentą.

Kalbėdamas su Piersu Morganu per „TalkTV“, O'Neillas tvirtino, kad „žvalgybos tarnyba ieško perversmo galimybės“ Rusijoje, o tai leido suprasti, kad ieškoma būdų kaio nužudyti Rusijos autokratą.

O'Neillas sakė: „Nemanau, kad galėtume pašalinti Vladimirą Putiną taip, kaip padarėme su Osamu bin Ladenu vien dėl to, kad jis yra valstybės vadovas“.

„Jis turi daug daugiau gynybos. Aplink jį yra saugos linijos. Ir nemanau, kad būtų verta dėl JAV interesų pradėti branduolinį karą. Būdas patekti į Putiną yra užkulisiuose“.

 

„Žinau, kad žvalgybos tarnyboje yra vyrų ir moterų, kurie ieško perversmo galimybės, ieško kažkokio būdo jį nužudyti“.

Pilną „TalkTV“ laidos pokalbį su Robertu O'Neillu rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(3)
(75)

Komentarai ()