Nustebsite, kaip naudingai buityje galima panaudoti kamuoliukus  (4)

Panaudoti teniso kamuoliukai gali tapti ne tik žaislais jūsų augintiniams. Egzistuoja daugybė būdų, kaip sumaniai juos panaudoti jūsų buityje, pateikiame aštuonias išradingas idėjas jūsų namams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pašalinkite batų žymes nuo grindų

Būsto tobulinimo ekspertas Ronas Hazeltonas atrado šį sumanų būdą vietoje, kurioje kasdien atsiranda šimtai batų žymų – oro uoste. Tam, kad pašalintumėte batų žymes nuo grindų išpjaukite X raidės formą iš teniso kamuoliuko, tada į tarpą įkiškite šluotkotį ir nesunkiai pašalinkite žymes.

Išpurenkite patalus

Portalo „Good Housekeeping“ ekspertė Heloise rekomenduoja įdėti porą teniso kamuoliukų į džiovyklę kartu su džiovinamomis pagalvėmis ir antklodėmis. Taip greitai ir be vargo išpurensite savo patalus.

Atidarykite stiklainius

Kam reikia didžiulių raumenų jei turite teniso kamuoliuką? Stiklainių atidarytuvą galima pasigaminti aštriu peiliu perpjovus jį palei siūles. Likusi kamuoliuko dalis tampa puikia rankena atidarant net ir sandariausią stiklainį.

Paslėpkite aštrius kampus

Jei jūsų mažylis neseniai pradėjo vaikštinėti po namus, nebūtina visų baldų kampų apvynioti burbuline pakavimo plėvele. Tereikia įpjauti du plyšius į kiekvieną teniso kamuoliuką ir uždengti jais aštrius stalo ar kitų baldų kampus.

Lengvai pastatykite automobilį

Vis atsiremiate į kokį nors daiktą parkuodami automobilį savo garaže? Portalas „Good Housekeeping“ pataria paversti savo teniso kamuoliuką įsivaizduojamos parkavimo linijos žymekliu. Pririškite virvelę prie kamuoliuko ir pakabinkite jį ant garažo lubų, tad kiekvieną kartą, kai kamuoliukas palies priekinį automobilio stiklą, žinosite, jog sustojote tinkamai.

Slėpkite pinigus

Seną teniso kamuoliuką galite paversti nedidele pinigų slėptuve – tiesiog išpjaukite nedidelę angą ir laikykite ten savo pinigus.

Apsaugokite savo sienas

Jei baiminatės, jog pažeisite savo sienas plaktuku kaldami vinį į sieną, tiesiog įvilkite plaktuko galvą į prakirptą teniso kamuoliuką.

Pasigaminkite supynes

Ekologijos ekspertas Danny Seo teigia, jog iš senų teniso kamuoliukų galima pasigaminti ir supynes. Tokias paprastas supynes galima pagaminti iš 50 teniso kamuoliukų ir nailioninės virvės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(49)
(-42)

Komentarai (4)