[ŽT] „Šokiruoti ir nuliūdinti.“ Vokietija pakomentavo Ukrainos elgesį  ()

Šalies likimas pastatytas ant kortos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos europarlamentarė Viola von Kramon-Taubadel interviu „24 kanalui“ pasidalijo mintimis, kaip Europoje vertinamos Ukrainos atakos Rusijos naftos perdirbimo gamykloms. Jos nuomone, amerikiečių reikalavimas nesmogti smūgių Rusijos naftos perdirbimo gamykloms, nes pakiltų naftos kainos, buvo visiškai nepriimtinas, nes iš esmės ant kortos pastatyta Ukrainos egzistencija.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5507 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Kaip gali JAV, kurios yra kitoje Atlanto pusėje, sakyti, kad to nedarykite? Kai tai perskaičiau, buvau tikrai sukrėsta. Sukrėsta ir nusivylusi“, – sakė Viola von Kramon-Taubadel.

Ji sakė, kad toks pareiškimas kenkia Ukrainos siekiams išlaisvinti teritoriją. Anot parlamentarės, jei į Rusijos visuomenę  neateis karas, ten gyvenantys civiliai gyventojai niekada nesupras, kas tai yra.

 

„Manau, kad būtų teisinga bent jau pabandyti nusitaikyti į kai kurias infrastruktūros dalis. Tai tik keletas dalykų, kuriuos rusai kasdien daro dideliu mastu“, – pridūrė Viola von Kramon-Taubadel.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(438)
(32)
(406)

Komentarai ()