[ŽT] „Jis buvo geresnis prezidentas.“ Johnsonas pribloškė visus  ()

Buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas turi nuomonę, su kuria nesutiks daugybė žmonių. Bet gal jo pastebėjimuose yra tiesos?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas sakė, kad pasaulis atrodė „saugesnis ir stabilesnis“, kai Donaldas Trumpas buvo JAV prezidentu, rašo „Politico“.

„Žvelgiant į paskutinę D. Trumpo kadenciją, nekyla abejonių, kad pasaulis atrodė saugesnis, ramesnis ir stabilesnis“, – sakė Johnsonas.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Dabar, pasak jo, didžioji pasaulio dalis „trokšta stabilumo, lydimo stiprios ir ryžtingos Amerikos lyderystės“. Taigi, galimoje Trumpo pergalėje jis mato nemažai pliusų. Nors Trumpas teigė, kad išspręstų karą Ukrainoje labai greitai (net per 24 valandas), baiminamasi, kad tas sprendimas yra Ukrainos pasidavimas Rusijai.

 

Johnsonas ir Trumpas palaikė gana artimus darbinius ryšius. Trumpas kartą pavadino Jungtinės Karalystės ministrą pirmininką „Didžiosios Britanijos Trumpu“.

(12)
(18)
(-6)

Komentarai ()