Įdomūs techniniai sprendimai. Ukraina nukalinėja lėktuvus kažkuo galingu  ()

Ukraina numušė dar vieną Rusijos šnipų lėktuvą A-50. Tačiau tam tikriausiai panaudota ne „Patriot“ ar „FrankenSAM“ sistema.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-24 Įdomūs techniniai sprendimai. Ukraina nukalinėja lėktuvus kažkuo galingu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aviacijos ekspertas Konstantinas Krivolapas teigia, kad yra labai daug įdomių techninių sprendimų, kurie čia galėjo būti panaudoti. Pranešama, kad A-50 numušimas buvo bendra Ukrainos oro pajėgų ir Vyriausiojo žvalgybos direktorato operacija.

„Sekdamas visus šiuos įvykius su Rusijos lėktuvo katastrofa, jaučiu, kad jie naudoja ne tik „Patriot“ ar „FrankenSAM“ sistemas su tam tikromis modifikacijomis. Man atrodo, kad yra ir kitų labai įdomių, labai galingų techninių sprendimų“, – sakė Krivolapas.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11155 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

A-50 buvo numuštas gana toli nuo ukrainiečių kontroliuojamos teritorijos. Jei jį pasiekė „Patriot“, ši labai vertinga sistema turėjo būti atitempta visai prie pat fronto linijos. Tačiau kai kurie šaltiniai turi kitą paaiškinimą – S-200 yra sena sovietinė sistema, bet ji turi kiek ilgesnį veikimo nuotolį.

 

Rusai įvairiuose kanaluose teigia, kad A-50 netyčia numušė pačios Rusijos oro gynybos sistemos. Taip jie bando sumenkinti Ukrainos technines galimybes. Bet A-50 darbas buvo suteikti informaciją apie tai, kas kur yra ir kas kur skrenda. A-50 renka ir tiekia informaciją. Rusų oro gynyba tiesiog negalėjo jo palaikyti kažkuo ukrainietišku, nes jie žinojo, kad ten skraido toks lėktuvas.

(115)
(4)
(111)

Komentarai ()