[ŽT] Rusiškas „pachmielas“ Kryme. Kariai įsiveržė į kavinę, sumušė žmones (Video)  (1)

Okupuotame Kryme, Čornomorsko kaime, rusų kariai įsiveržė į kavinę, pradėjo šaudyti ir žiauriai sumušė kavinės lankytojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodžiusiuose incidento įrašuose matyti, kaip netikėtai į kavinę užėję kariai su automatiniais šautuvais rėkia, įžeidinėja civilius, daužo juos lazdomis, šaudo į orą. Teigiama, kad išpuolis įvyko naktį iš vasario 23 į 24 d.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Įvykio liudininkė socialiniuose tinkluose rašė: „Mano mylimasis yra sunkios būklės ligoninėje... Mano širdis kraujuoja nuo tokio žiaurumo“. Vėliau ji atskleidė atakos detales. Pasirodo, kariai konfliktavo su kavinės, kurioje šventė vasario 23-iąją, lankytojais. „Jiems kažkas nepatiko, ir jie išsikvietė pastiprinimą“, – tvirtina liudytoja.

Rusijos „Telegram“ kanalai rašo, kad dėl išpuolio iškelta baudžiamoji byla, bet apie tai oficialiai nepranešta. Kai kurie kanalai, remdamiesi kariais, skelbia, kad užpuolimo iniciatoriai buvo „labai gerai nubausti dalinio lygmeniu“. Teigiama, kad dalinyje išpuolio iniciatorius sumušė tarnybos draugai. Rusų kultūra tokia.

 

 

(62)
(6)
(56)

Komentarai (1)