[ŽT] Bomba! Pinigai surinkti. Rusai fronte liepsnos  ()

Ukrainai to labai trūko. Bet dabar artimiausioje ateityje matoma prošvaistė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekijos prezidentas Petras Pavelas patvirtino, kad sąjungininkai surinko visą lėšų sumą, reikalingą 800 tūkstančių artilerijos sviedinių nupirkti ir perduoti Ukrainai. Ukraina jau kurį laiką kariavo labai taupydama artilerijos sviedinius. Buvo ne viena situacija, kai atremti rusų šturmą buvo beveik neįmanoma, nes nebuvo sviedinių. Patys apie puolimą be artilerijos paramos ukrainiečiai net negalėjo galvoti.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5745 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Petras Pavelas pranešė, kad Čekijos vyriausybė pasirašys memorandumą su visomis prie iniciatyvos prisijungusiomis šalimis (o jų yra 18, įskaitant Lietuvą) ir pateiks išsamią informaciją apie tvarkaraštį ir tolesnius veiksmus. Čekijos prezidentas prognozuoja, kad amunicija Ukrainą turėtų pasiekti „artimiausiomis savaitėmis“.

 

Pavelas anksčiau pranešė, kad pasaulyje rado 800 tūkstančių artilerijos sviedinių, kuriuos galima perduoti Ukrainai, bet tam reikalinga nemaža pinigų suma. Šaltiniai kalbėjo, kad sviediniai atkeliaus iš Afrikos ir Pietų Korėjos. Šią amunicijos siuntą sudarys apie 500 tūkstančių NATO standarto 155 mm sviedinių ir 300 tūkstančių 122 mm sviedinių.

(88)
(0)
(88)

Komentarai ()