[ŽT] NATO jau Ukrainoje! Skelbiama, kuo ten užsiima  ()

NATO kariai jau yra Ukrainoje. Prancūzijos prezidentas užsiminė, kad tokia galimybė egzistuoja, bet tiesa yra ta, kad tai nebūtų naujiena. NATO kariai jau kurį laiką aktyviai veikia Ukrainos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO karių Ukrainoje jau yra. Jie kontroliuoja Ukrainai skirtą ginkluotę, padeda vykdant žvalgybos operacijas ir mokymus, praneša Ispanijos „El Pais“. Žurnalistai apklausė daug šaltinių Ukrainoje ir ES ir visi jie teigia, kad jokia NATO kariuomenė dar nedalyvavo sausumos kovose.

NATO yra pagrindinė Ukrainos rėmėja ginklais. Todėl nieko keisto, kad NATO šalys nori įsitikinti, kad tie ginklai bus panaudoti teisingai. Be to, Ukrainai padeda kai kurios ypatingai pažangios sistemos, kurioms, matyt, reikia specialistų rankų. Viešai teigiama, kad Ukrainos specialistai buvo apmokyti ir tai tikrai yra tiesa, bet kai kuriuos dalykus prižiūri ir seka NATO karybos specialistai. Kai kurios šalys labai atvirai baiminosi, kad jų Ukrainai suteikti ginklai nebūtų panaudoti prieš taikinius Rusijos teritorijoje. Gali būti, kad būdami Ukrainoje NATO specialistai stebi ir taikinių pasirinkimą.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2657

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas jau kurį laiką kartoja, kad negalima atmesti tikimybės, kad NATO šalims gali tekti dislokuoti savo karius Ukrainoje. Tokie pareiškimai sukėlė nepasitenkinimo bangą ir kitose NATO šalyse. NATO tikrai neketina siųsti savo karių dalyvauti kovose Ukrainos fronte, bet ginklų priežiūrai, žvalgybai ir apmokymams jie ten gali būti reikalingi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(2)
(36)

Komentarai ()