[ŽT] Putinas „nebe tas“. Pavojingi signalai po rinkimų  ()

Rusijos prezidento „rinkimai“ visam pasauliui parodė, kad diktatorius Vladimiras Putinas negali kontroliuoti situacijos savo šalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas teigia, kad Rusijoje dar yra žmonių, kurie yra „pasirengę pasipriešinti režimui ir tai daro įvairiais būdais“. Jusovo teigimu, Putinas nesugeba suvaldyti situacijos sau svarbiu laikotarpiu.

„Putino žodžiai neturi prasmės. Visas pasaulis pamatė, kad Putinas nebėra toks, koks buvo. Įvykiai Belgorodo ir Kursko srityse, kibernetinės atakos Rusijos Federacijoje, incidentai karinėse ir ekonominės infrastruktūros objektuose parodė, kad diktatorius nepajėgus suvaldyti situacijos sau svarbiu laikotarpiu“, – sakė Ukrainos žvalgybos atstovas.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4578

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad tai buvo svarbus signalas tiek Kinijai, tiek Pasaulio Pietų šalims, kurios labai atidžiai stebi situaciją Rusijoje. „Jie suprato, kad diktatorius negali suvaldyti padėties savo šalyje“, – pridūrė Jusovas.

 

Jis taip pat sakė, kad mobilizacija Rusijoje iš tikrųjų nesustojo, o „po rinkimų ji gali sustiprėti ir būti atviresnė“.

(88)
(1)
(87)

Komentarai ()