[ŽT] „Pokalbis bus trumpas.“ Ką pažadėjo Kadyrovas  ()

Čečėnijos vadovas paragino būti apdairiems ir objektyviems.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-25 [ŽT] „Pokalbis bus trumpas.“ Ką pažadėjo Kadyrovas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos priešai bando išjudinti situaciją šalies viduje, kurstydami aistras nacionaliniu klausimu teroristinio išpuolio Maskvos koncertų salėje „Crocus City Hall“ fone. Taip mano Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas.

„Jau skamba pavojaus varpai, kai pavieniai netikri patriotai, esantys toli nuo valstybės nacionalinės politikos ir nacionalinio saugumo, žaidžia žmonių jausmais ir skatina fašistinius metodus“, – savo socialiniuose tinkluose rašė R. Kadyrovas.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3144 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Ką pažadėjo Kadyrovas. Jis mano, kad niekas netrukdo „sėkmingai kovoti“ su nacionalistinėmis apraiškomis šalyje. Su etninio valymo kurstytojais „geležinio įstatymo rėmuose pokalbis bus trumpas“.

 

Čečėnijos vadovas paragino būti apdairiems ir objektyviems, išlikti „naudingais šalies piliečiais, o ne savanoriškomis laisvomis Vakarų žvalgybos tarnybų marionetėmis“, taip pat užkirsti kelią „pilietiniam persekiojimui dėl nacionalinių ar religinių priežasčių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(201)
(-170)

Komentarai ()