[ŽT] Gautas tik 2023 m. Sunaikintas naujausias Rusijos ginklas „Floks“ (Foto, Video)  ()

FPV dronas su termovizine kamera Bachmuto rajone aptiko ir sunaikino naujausią okupantų minosvaidžių ir artilerijos sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

93-iosios atskirosios mechanizuotos brigados kariai terminio vaizdo FPV (pirmo asmens vaizdo) dronu sunaikino naujausią Rusijos savaeigį pabūklą „Floks“. Apie tai praneša savanoris Serhijus Sternenko.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5452 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Tai jau antras patvirtintas naujos Rusijos armijos artilerijos sistemos sunaikinimas. Priešas „Floks“ priėmė 2023 metų spalį, kitą dieną jis buvo užpultas Chersono srityje. Dabar artilerijos sistema buvo sunaikinta netoli laikinai užimto ​​Bachmuto.

 

2S40 „Floks“ yra rusiškas 120 mm savaeigis pabūklas, galintis šaudyti iki 7–10 km atstumu. Sistema sukurta „Ural-4320“ pagindu, kurio kabina yra šarvuota. Ypatinga „Floks“ savybė – galimybė šaudyti minosvaidžių minomis ar specialiais sviediniais. „Floks“ debiutavo Rusijos karo technikos parodoje „Armija 2016“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()